Ελλάδα » Ο Τσίπρας με Τζάκρη-Γιαταγάνα

Ο Τσίπρας με Τζάκρη-Γιαταγάνα

Ο Τσίπρας με Τζάκρη-Γιαταγάνα

Πράξη κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας το άνοιγμα στους ανεξάρτητους βουλευτές, με το βλέμμα στραμμένο στις διαδικασίες για την προεδρική εκλογή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας, ο οποίος μιλώντας προ ημερών σε κομματική εκδήλωση με τους γραμματείς νομαρχιακών επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ είχε χτυπήσει το καμπανάκι του κινδύνου για όσους εντός ΣΥΡΙΖΑ νομίζουν ότι θα είναι απλά τα πράγματα με την προεδρική εκλογή, είχε σήμερα συνάντηση με την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και νυν ανεξάρτητη Θεοδώρα Τζάκρη, ενώ προ ημερών συναντήθηκε και με την πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ και νυν ανεξάρτητη Χρυσούλα Γιαταγάννα.

Αντικείμενο και των δύο συναντήσεων, σύμφωνα με στελέχη της Κουμουνδούρου, ήταν η συνεργασία εν όψει της δύσκολη πολιτικά συνέχειας και φυσικά των διαδικασιών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Άλλωστε η πρώην εισαγγελέας, Χρυσούλα Γιαταγάνα δήλωσε μόλις προ ημερών ότι οι απόψεις της είναι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η κ. Τζάκρη, δικηγόρος, η οποία διαγράφηκε από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στις 11 Νοεμβρίου 2013 επειδή ψήφισε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της συγκυβέρνησης, για κάποιους έχει ήδη κλείσει θέση στα ψηφοδέλτια της Κουμουνδούρου στην Πέλλα.

Υπενθυμίζεται πως η κ. Τζάκρη είναι έχει διατελέσει Αντινομάρχης Πέλλας και υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης επί Γ. Παπανδρέου.

ΠΗΓΗ: