Οικονομία » Καινοτόμες εκδηλώσεις από την infoplus

Καινοτόμες εκδηλώσεις από την infoplus

Καινοτόμες εκδηλώσεις από την infoplus

Ένας βασικός λόγος που κάνει, μέρα με την μέρα, την infoplus ένα δυναμικό brand στην τοπική αγορά είναι η φιλοσοφία της ότι “η απόφαση πρέπει να είναι αποτέλεσμα της ενημέρωσης” και πάνω σε αυτή την αρχή διοργανώνει καινοτόμες εκδηλώσεις και εισαγάγει καινούργια στοιχεία στον χώρο των νέων τεχνολογιών. Συγκεκριμένα διοργανώνει συναντήσεις επαγγελματιών και, καλώντας στελέχη των εταιριών με τις οποίες συνεργάζεται, τους ενημερώνει για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν τον χώρο τους.

Οι Τηλεπικοινωνίες και η Πληροφορική, είναι πλέον οι θεμέλιοι λίθοι όλων των επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από το αντικείμενο στο οποίο δραστηριοποιούνται, για την επιχειρησιακή τους λειτουργία, την παραγωγική διαδικασία και τη διαχείριση πόρων, ως την προώθηση και τη διάθεση των προϊόντων.

Έτσι οι κατασκευαστές τηλεπικοινωνιακών υποδομών, συστημάτων πληροφορικής και οι πάροχοι κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, διερευνούν συνεχώς νέα επιχειρησιακά και επιχειρηματικά μοντέλα που θα φέρουν και υψηλές ταχύτητες και ευρεία γεωγραφική διασπορά αλλά και οικονομικότερες λύσεις.

Επίσης αλματώδη άνοδο παρουσιάζουν οι τάσεις προς το CRM, το ERP, το Enterprise Mobility και τα εργαλεία επικοινωνίας.

Οι περισσότερες από τις παραπάνω λύσεις φιλοξενούνται και παρέχονται πλέον, στις επιχειρήσεις, από την infoplusπροσφέροντας τους CapEx (χαμηλό κόστος επένδυσης). Κύριο ζητούμενο είναι η διαλειτουργικότητα των συστημάτων, ώστε, οι επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τις λειτουργίες τους σε πραγματικό χρόνο, διατηρώντας παράλληλα στο ακέραιο τη δυνατότητα προσαρμογής και εξέλιξης. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού η infoplus έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές hardwareκαι software του χώρου αλλά και με παρόχους τηλεπικοινωνιών. Ονόματα όπως η SAMSUNG, η Prime Technologies, η SPACE PHONE (vodafone-HOL-Plantronics), η Lenovo. η EPSILONNET και η TESAE βρίσκονται πίσω και δίπλα στην infoplus εμπιστευόμενοι την φιλοσοφία και την τεχνική κατάρτιση των ανθρώπων της προσφέροντας τους τεχνογνωσία και υποστήριξη. Οι ιδιοκτήτες της infoplusΓιώργος Χαλάτσης και Γιώργος Ζαχαρούλης δείχνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία αυτών των συνεργασιών και δουλεύουν πυρετωδώς για να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν βάλει από κοινού.

Όμως παρά την ενθουσιώδη υποδοχή και υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών από όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, εξακολουθεί να παρατηρείται μία αναντιστοιχία μεταξύ της πραγματικής οικονομίας και της παραγόμενης προστιθέμενης αξίας.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει λόγω της επιβάρυνσης των επιχειρήσεων με δυσανάλογες υποχρεώσεις, λόγω της δυσκολίας ανεύρεσης χρηματοδότησης, ή απλά λόγω του ανώριμου, ακόμα, επιχειρηματικού περιβάλλοντος της χώρας. Γι’ αυτή την κατάσταση έγινε μελέτη σε βάθος μεταξύ των στελεχών της infoplus και των εταιριών που συνεργάζεται και αναζητήθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές που οδηγούν στην επιτυχία. Από τις διεργασίες αυτές βρέθηκαν τρόποι και μέσα από την ολοκληρωμένη ενημέρωση, την μελέτη του προβλήματος και την κατάθεση συγκεκριμένης και ολοκληρωμένης πρότασης να δίνεται λύση στο πρόβλημα της λειτουργίας της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά. Έτσι έχουμε σαν αποτέλεσμα την αύξηση του επιπέδου λειτουργίας κάθε επιχείρησης στο maximum, μειώνοντας ταυτόχρονα σημαντικά το κόστος εγκατάστασης, αλλά κυρίως την σημαντική μείωση των λειτουργικών εξόδων της.

Αυτό έγινε αμέσως αποδεκτό από όλες τις επιχειρήσεις που δέχθηκαν την σωστή και ολοκληρωμένη ενημέρωση.

Απόδειξη του τελευταίου, είναι η μεγάλη επιτυχία με την οποία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση Ξενοδόχων του Νομού Λάρισας κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα νέες ξενοδοχειακές εφαρμογές τηλεπικοινωνιών και ασύρματης επικοινωνίας. Στην συνάντηση ήταν παρόντες οι κ.κ. Άρης Μανδρέκας, Παναγιώτης Δημακόπουλος, Νίκος Μουλάς και Γιώργος Τσουκάλης στελέχη της εταιρίας PrimeTechnologies (είναι η εταιρία που αντιπροσωπεύει και διαθέτει σε Ελλάδα και Κύπρο τα Telecom, Ubigate και Security προϊόντα της SAMSUNG).

Συνάντηση με ξενοδόχους του Ν. Λάρισας 2Χαρακτηριστικό είναι το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έδειξαν οι ξενοδόχοι της περιφέρειας με δεδομένο ότι πολλοί από τους πελάτες τους είναι άνθρωποι που προέρχονται από χώρες τεχνολογικά προηγμένες με αποτέλεσμα να έχουν αυξημένες απαιτήσεις κατά την διάρκεια των διακοπών τους… Ήδη τα στελέχη της infοplus ετοιμάζονται για να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις στα ξενοδοχεία EVILION HOTEL (Ν. Πόροι), HOTEL KOURIA (Αμπελάκια Λάρισας), Ξενώνας ΗΩΣ (Σκήτη Αγιάς) και (Μηλιές Πηλίου).

Συνάντηση με ξενοδόχους του Ν. Λάρισας

Συνάντηση με ξενοδόχους του Ν. Λάρισας 1Όμως η infoplus δεν αρκείται μόνο σ’ αυτό. Οι άνθρωποι της ετοιμάζουν μια ημερίδα που θα φορά όλους τους επιχειρηματίες και θα έχει σαν τίτλο: «Επιχειρείν και νέες τεχνολογίες».

Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερώσει τους επιχειρηματίες για: α) τα νέα δεδομένα στην πληροφορική και στις επικοινωνίες και η αξιοποίηση τους β) Λειτουργικά και Οικονομικά οφέλη των επιχειρήσεων

από τις εφαρμογές νέων τεχνολογιών και γ) τους τρόπους συμβολής της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών στην υπερπήδηση της κρίσης στο χώρο των επιχειρήσεων, προάγοντας την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία και δ) την αναζήτηση του επιχειρηματικού μοντέλου των επιχειρήσεων σε συνθήκες οικονομικής κρίσης και τον προσδιορισμό του νέου περιβάλλοντος λειτουργίας των επιχειρήσεων σε καθεστώς αβεβαιότητας.

Τα θέματαθα αναλυθούν και θα συζητηθούν τόσο από την επιχειρηματική όσο και την τεχνολογική τους διάσταση στις ακόλουθες ενότητες:

18.30’ -Νέες τεχνολογίες & εξειδικευμένες λύσεις

Ομιλητής: Γιώργος Ζαχαρούλης (Υπεύθυνος τεχνικού τμήματος infoplus)

18.50’ -Επαγγελματικές λύσεις σταθερής & κινητής τηλεφωνίας

Ομιλητής: Κοσμάς Μπατιάνης (Εμπορικός Διευθυντής SPACEPHONE)

19.10’ – Τεχνολογία αιχμής σε Tablet & laptop για επιχειρήσεις

Ομιλητής: Γιάννης Χουρδάκης (Διευθυντής πωλήσεων lenovo)

19.30’ -Διείσδυση εμπορικών εφαρμογών στον Ν Λάρισας

Ομιλητής: Γιώργος Χαλάτσης (Υπεύθυνος εμπορικών εφαρμογών της infoplus)

19.40’ -Μηχανογράφηση επιχειρήσεων – Σύγχρονες ανάγκες και λύσεις

Ομιλητής: Αλέξανδρος Αστεριάδης (Υπεύθυνος marketing EPSILON NET)

20.00’ -Συστήματα τηλεπικοινωνιών & CCTV για επιχειρήσεις

Ομιλητής: Παναγιώτης Δημακόπουλος (Υπεύθυνος πωλήσεων SAMSUNG Β. Ελλάδος)

Θα ακολουθήσει Live demo των δυνατοτήτων της νέας σειράς τηλεφωνικών κέντρων της SAMSUNGκαι των εκπληκτικών εφαρμογών τους από τον Γιώργο Ζαχαρούλη και η ημερίδα θα κλείσει με ερωτήσεις και διάλογο μεταξύ των παρευρισκομένων και των ομιλητών.

Η εκδήλωση αυτή θα γίνει την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου στις 6.30μμ στο Ξενοδοχείο ΔΙΟΝΥΣΟΣ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από τα γραφεία της infoplus(23ης Οκτωβρίου 27) τηλ.: 2410 285280 & 6958 610137 από τον υπεύθυνο marketing της εταιρίας Φώτη Βακιρτζηδέλη.

ΗΜΕΡΙΔΑ