Ελλάδα » Ασυμβίβαστο για υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΛΑΤΥ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ 40-45% ΖΗΤΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Ασυμβίβαστο για υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ασυμβίβαστο για υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν είναι δυνατό να θεωρούμε ότι έχουν θέση δίπλα μας μόνο όσοι ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ του 4%, αλλά πρέπει να φτιάξουμε ένα πλατύ μέτωπο και να πάρουμε το 40 ή το 45%» υποστήριξε oπρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη συνεδρίαση των Γραμματέων τω Νομαρχιακών Επιτροπών και Οργανωτικού του κόμματος.

Μιλώντας για το ασυμβίβαστο υποψηφίων βουλευτών τόνισε:

«Σας ζητώ να μελετήσουμε τους κώδικες δεοντολογίας για τους βουλευτές που συνέταξε το Podemos. Kαι να βάλουμε όρους και κανόνες για όσους/ες θα θελήσουν να είναι είτε υποψήφιοι στα ψηφοδέλτιά μας, είτε θα ενταχθούν στον κρατικό μηχανισμό αν πάρουμε την κυβέρνηση. Έτσι θα δημιουργήσουμε κανόνες, αλλά και συνθήκες νέας εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας γιατί εμείς δεν έχουμε σχέση με το χθεσινό, το παλιό και το διεφθαρμένο.

Προσωπικά θεωρώ πολύ πιο σημαντική τη θέση του στελέχους που κρατάτε εσείς, του επικεφαλής δηλαδή, του γραμματέα μιας οργάνωσης από αυτή του βουλευτή, δεν απαξιώνω το ρόλο του βουλευτή, τη θέση σας όμως τη θεωρώ πιο σημαντική παρότι εμείς κάποιες στιγμές την έχουμε υποβαθμίσει και θεωρούμε στελέχη μας μόνο τους βουλευτές, και

Όσοι από εσάς θέλετε να είστε ή πρέπει να είστε υποψήφιοι βουλευτές να δώσετε τη θέση σας σε κάποιον/α άλλον/η που πρέπει να αναλάβει αυτήν την κρίσιμη θέση. Είναι ασυμβίβαστο».

Διαβάστε επίσης: