Ελλάδα » Ψάχνουν τον Αλβανό κακοποιό

Ψάχνουν τον Αλβανό κακοποιό

Ψάχνουν τον Αλβανό κακοποιό

Ένας Αλβανός ηλικίας περίπου 30 ετών που έχει κατηγορηθεί για ληστείες κι άλλα αδικήματα αλλά δεν έχει οδηγηθεί ποτέ στις φυλακές αναζητείται από την ΕΛΑΣ σαν ένας από τους βασικούς υπόπτους για την αιματηρή επίθεση με 15 τραυματίες σε κέντρο διασκέδασης στην ακτή Δηλαβέρη του Πειραιά.

Οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο ο δράστης να ήταν υπό την επήρρεια ναρκωτικών ουσιών. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εξετάζουν αν κίνητρο της επίθεσης είναι ζήτημα «διενέξεων» στον χώρο της νύκτας ή κάποια άλλη διαφορά. Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σχέσεις με συμμορία Αλβανών η οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο ναρκωτικών και την πορνεία. Τα περισσότερα μέλη της ομάδας είχαν κάποια στιγμή συλληφθεί.

Σημειώνεται ότι τους τελευταίους μήνες είχαν σημειωθεί συνολικά 7 – 8 επιθέσεις με πυροβολισμούς σε νυκτερινά κέντρα στο Μεταξουργείο, στον Αγιο Παντελεήμονα αλλά και στην Κυψέλη, στο Νέο Κόσμο κι αλλού όπου όμως υπήρχε άλλος τρόπος επίθεσης, διαφορετικός τρόπος διαφυγής των δραστών ενώ σε μερικές περιπτώσεις τα μαγαζιά ήταν κλειστά.

Για ορισμένα από αυτά τα περιστατικά είχε ερευνηθεί αν σχετίζονταν και με την δράση κυκλωμάτων σωματεμπορίας ή προστασίας καταστημάτων.

ΠΗΓΗ:

Διαβάστε επίσης