Ελλάδα » Τηλεοπτικός… τσακωμός Άδωνι Γεωργιάδη και Γιώργου Παπαδάκη (BINTEO)

Τηλεοπτικός… τσακωμός Άδωνι Γεωργιάδη και Γιώργου Παπαδάκη (BINTEO)

Τηλεοπτικός… τσακωμός Άδωνι Γεωργιάδη και Γιώργου Παπαδάκη (BINTEO)

Σε έντονη αντιπαράθεση κατέληξε η συζήτηση που είχε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης με τον Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση Καρατζαφέρη.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ πως αν έκανε καλά τη δουλειά του ως βουλευτής του ΛΑΟΣ θα είχε αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά με τον πρόεδρο του τότε κόμματός του, για να του απαντήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι  αν ως δημοσιογράφος έκανε και εκείνος καλά την δουλειά του θα το είχε καταλάβει αφού τον είχε καλεσμένο κάθε εβδομάδα.

«Εγώ να αντιληφθώ; Δεν τον καλούσα κάθε εβδομάδα τον άνθρωπο για τον οποίο όταν μίλαγες έκλαιγες. Όταν μίλαγες έκλαιγες, έλεγες ο μέντορας μου, ο άνθρωπος μου, τώρα του γυρνάς την πλάτη; Εγώ δεν παρακολουθούσα το κόμμα σας. Εγώ δεν ήμουν στην Επιτροπή πόθεν έσχες, να μου καταλογίζατε ευθύνες εάν ήξερα αυτά που ξέρατε εσείς» ανταπάντησε ο κ. Παπαδάκης.

«Λέτε να μπορεί να ξέρει κάποιος για το διπλανό του, αν έχει offshore ή όχι; Γράφει στο μέτωπο κάποιος: Έχω offshore;», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

ΠΗΓΗ: topontiki