Πολιτισμός » «Το στόμα του λύκου» στη Λάρισα

«Το στόμα του λύκου» στη Λάρισα

«Το στόμα του λύκου» στη Λάρισα

Την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Νοεμβρίου, σειρά στις «Θεατρικές Συναντήσεις» έχει το Θέατρο «RABBITHOLE» με το ενδιαφέρον έργο του Κώστα Σάμαιργλου «ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ», μια σαρκοβόρα κωμωδία της πόλης, όπως χαρακτηρίζει το δεύτερο έργο του, ο νέος και ανερχόμενος συγγραφέας. Πρώτο έργο του ήταν το «Τέρμα τα γκάζια».

Λίγα λόγια για την παράσταση: «Το στόμα του λύκου» είναι μια παράδοξη, μαύρη κωμωδία με στοιχεία νουάρ. «…Σε μια ήσυχη περιοχή της ορεινής Αττικής, ένας μικροκακοποιός συντηρεί, παρέα με τον αγαθό συνεργάτη του, μια επιχείρηση απολύμανσης για μικρόβια, έντομα και τρωκτικά. Ώσπου μια μέρα, δέχεται μια επίσκεψη από δύο ελεγκτές με σκοπό να ερευνήσουν την «φύση» της επιχείρησής του. Παράλληλα δέχεται ένα τηλεφώνημα, από μια πελάτισσα, η οποία τους ζητά να αναλάβουν μια περίπτωση λύκου, που εμφανίστηκε στην γειτονιά τους…»

Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί: Μιχάλης Ζαχαρίας, Παναγιώτης Καλαντζής, Δανάη Ντέμου/Βικτωρία Καλογιάννη, Βίκυ Τριανταφύλλου/Βίκυ Λέκκα, Μαρίνα Σταμάτη/Αριάδνη Μιχαηλάρη, Γιώργος Σϊμωνας
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σίμωνας
Σκηνικά: Τώνια Ράλλη, Δημήτρης Τσάλτας
Κοστούμια: Θάλεια Τσίγκου
Φωτισμοί: Γιώργος Σίμωνας, Γιώργος Κορδέλας
Φωτογραφία: Τάκης Φωτεινός

Οι παραστάσεις αρχίζουν στις 9.15 το βράδυ με γενική είσοδο 10 €. Τιμή εισιτηρίου-γενική είσοδος: 10 ευρώ.

Εισιτήρια προπωλούνται στα Γραφεία του «Θεσσαλικού Θεάτρου» – (2ος οροφ.-«Μύλος Παππά») καθημερινά,(πρωϊ:10-1μ.μ) και τις ημέρες των παραστάσεων και το απόγευμα από τις 6 μ.μ έως τις 9 μ.μ, στο ταμείο του «Θεάτρου του Μύλου» τηλ: 2410 – 533417.

Διαβάστε επίσης: