Παραπολιτικά » Ο Μάξιμος, ο Καλεντερίδης και ο «Τίγρης»

Ο Μάξιμος, ο Καλεντερίδης και ο «Τίγρης»

Ο Μάξιμος, ο Καλεντερίδης και ο «Τίγρης»

«Είναι μαζί μας και ο καππαδόκης Μάξιμος Χαρακόπουλος». Έτσι ανήγγειλε ο Σάββας Καλεντερίδης την παρουσία του Θεσσαλού πρώην υπουργού στην εκδήλωση παρουσίασης του pontos-news.gr, του νέου ειδησεογραφικού site για τον ελληνισμό της καθ’ ημάς Ανατολής, που πραγματοποιήθηκε στο «Παλλάς» στην Αθήνα.

Κάποιοι παριστάμενοι υπουργοί και βουλευτές μαθαίνω ότι ενοχλήθηκαν από την ιδιαίτερη αναφορά στον Μάξιμο από τον διαχειριστή του νέου portal. Λησμονούν, ίσως, ότι για τους Μικρασιάτες μετράει περισσότερο η συγγραφική ιδιότητα του Λαρισαίου, το βιβλίο του οποίου «Ρωμιοί της Καππαδοκίας» επανεκδόθηκε και παρουσιάζεται την ερχόμενη Τρίτη, στις 6 μ.μ. στον «Ιανό» της Σταδίου, στην Αθήνα.

Άλλωστε, ο θερμός εναγκαλισμός του Σάββα με τον Μάξιμο, «παιδιών της καθ’ ημάς Ανατολής», δείχνει ότι πάνω από πρόσκαιρα αξιώματα η… αξία είναι εκείνη που μετράει.

Στην εκδήλωση, που παρουσίασαν η Πόπη Τσαπανίδου και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, αναγνώστηκε συγχαρητήριο μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου προς τον ιδιοκτήτη του pontos-news, τον Πόντιο «τίγρη» επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος έδωσε το παρόν στην εκδήλωση.

Και φυσικά η παρουσίαση έκλεισε με ποντιακή λύρα και τη φωνή της Μελίνας Ασλανίδου.

Είναι πολλοί τελικά και είναι… «δυνατοί»…

Λ.Π.

Διαβάστε επίσης: