Δήμοι Νομού » Δήμος Ελασσόνας » Ευαγγέλου στον Βορίδη για το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας

Ευαγγέλου στον Βορίδη για το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας

Ευαγγέλου στον Βορίδη για το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας

Τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου επισκέφτηκαν στο γραφείο του, όπου και είχαν συνάντηση εργασίας, η Συντονίστρια του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας κ. Γαρουφαλλιά Καφέ , συνοδευόμενη από τον κ. Ζήση Δότα Αντιπρόεδρο των Κ.Υ Ν. Λάρισας και τις κυρίες Ντίνα Γκόγκου και Αικατερίνη Δήμου, μέλη των Κ.Υ Ν. Λάρισας.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται: «Τόσο η κα. Καφέ, όσο και τα μέλη του συμβουλίου των Κέντρων Υγείας Ν. Λάρισας εξέθεσαν στον δήμαρχο Ελασσόνας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, ενημερώνοντάς τον για όλα τα τρέχοντα θέματα τα οποία δυσχεραίνουν την καθημερινότητα του νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και των πολιτών της επαρχίας».

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Ευαγγέλου δήλωσε:

«Ενημερώθηκα σήμερα, και επίσημα, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, προβλήματα που σχετίζονται με τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει σε προσωπικό καθώς και σε υλικοτεχνική υποδομή.

Σε επικείμενη συνάντηση μου με τον υπουργό Υγείας κ. Βορίδη θα του εκθέσω όλη την κατάσταση, ζητώντας του συγκεκριμένες λύσεις, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση.

Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή, πρώτον, να σημειώσω πως στον καιρό της μεγάλης κρίσης, ο τομέας της υγείας αποκτά μεγαλύτερη σημασία για τους πολίτες, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η πολιτεία, όλοι μας, οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό τους.

Το δεύτερο το οποίο θα ήθελα να σημειώσω, είναι οι υπεράνθρωπες, σε πολλές περιπτώσεις, προσπάθειες του υπάρχοντος ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, οι οποίοι κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες.

Θα βρίσκομαι στο πλευρό τους και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας τους».

Διαβάστε επίσης: