Χωρίς κατηγορία » Ομόφωνη απόφαση της ΠΕΔ υπέρ Καλογιάννη!
ΕΝΩ Η ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ομόφωνη απόφαση της ΠΕΔ υπέρ Καλογιάννη!

Ομόφωνη απόφαση της ΠΕΔ υπέρ Καλογιάννη!

Την ώρα που η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Καλλιόπη Γερακούδη θεωρεί άκυρη την πρόσφατη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας, με την οποία στηρίζεται η απόφαση του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη να μην αποστείλει στο υπουργείο Εσωτερικών τα απαραίτητα για έλεγχο έγγραφα των δημοτικών υπαλλήλων, και ως εκ τούτου τους ζητάει να την ανακαλέσουν, την ίδια ώρα, στη σημερινή τους παρθενική συνεδρίαση, το ανώτερο αυτοδιοικητικό όργανο της Περιφέρειας, η ΠΕΔ Θεσσαλίας αποφάσισε ομόφωνα την στήριξη του Απόστολου Καλογιάννη!

Μετά από αναλυτική εισήγηση του δημάρχου Λαρισαίων η ΠΕΔ Θεσσαλίας αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει την απόφαση του, στέλνοντας έτσι ένα καθαρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (3)

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, και από τη στιγμή που η πλειοψηφία της ΠΕΔ Θεσσαλίας πρόσκειται στη ΝΔ, η σημερινή απόφαση του οργάνου αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία και μάλιστα την ώρα όπου η κα. Γερακούδη αποφασίσζει να κινηθεί στην αντίθετη κατεύθυνση.

Η σημερινή ομοφωνία είναι δεδομένο πως θα αποτελέσει ένα μεγάλο όπλο στην επιχειρηματολογία του δημάρχου Λαρισαίων, ενώ είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει τριβές που θα αγγίξουν το εσωτερικό της κυβέρνησης.

Όπως όλα δείχνουν το συγκεκριμένι σήριαλ έχει ακόμα πολλά επεισόδια για να λήξει…

Λ.Π.