Απόψεις » Μπεχλιβάνος Χ. » Δεν θα πεθάνει ποτέ ο Τύπος που επιτελεί το ρόλο του… Του Χρήστου Μπεχλιβάνου
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ LARISSANET

Δεν θα πεθάνει ποτέ ο Τύπος που επιτελεί το ρόλο του… Του Χρήστου Μπεχλιβάνου

Δεν θα πεθάνει ποτέ ο Τύπος που επιτελεί το ρόλο του… Του Χρήστου Μπεχλιβάνου

31 Οκτωβρίου 2014. Η εφημερίδα μας συμπλήρωσε τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας της, εκδίδοντας με το σημερινό 52 εβδομαδιαία φύλλα, πετυχαίνοντας όλους τους στόχους που είχε θέσει αρχικά. Σε αυτή την επιτυχία συνέβαλαν με μεράκι, ζήλο, θυσίες και ατέλειωτες ώρες σκληρής και επίπονης εργασίας όλα τα πρόσωπα της Larissanet και φυσικά οι συνδρομητές, οι διαφημιζόμενοι και οι αναγνώστες της εφημερίδας μας.

Η Larissanet συμπορεύεται στο συναρπαστικό κόσμο των MME με την ηλεκτρονική της έκδοση (www.larissanet.gr ), η οποία συμπλήρωσε τέσσερα χρόνια και παραμένει πρώτη επιλογή καθημερινά για τους Λαρισαίους και όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τα νέα και το παρασκήνιο της περιοχής μας.

Πριν από ένα χρόνο, όταν σχεδιάζαμε την έκδοση της έντυπης Larissanet, λίγοι πίστευαν στο εγχείρημα εξαιτίας της ύφεσης και της κρίσης στον περιφερειακό Τύπο. Όλοι έψαχναν τους …χρηματοδότες μας! Σας τους αποκαλύπτουμε: Είναι οι συνδρομητές μας, οι διαφημιζόμενοι και οι αναγνώστες μας. Χρηματοδότες μας είστε όλοι εσείς που μας αγοράζετε από το περίπτερο, το μίνι μάρκετ, το πρακτορείο Τύπου της γειτονιάς σας. Όλοι εσείς που συνδρομητικά λαμβάνετε την εφημερίδα στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Είστε εσείς που μας επιλέγετε για την προβολή της επιχείρησής σας και τη δημοσίευση των κοινωνικών (γάμοι κ.α.).

Η Larissanet, η μοναδική νέα εφημερίδα τον τελευταίο χρόνο στην περιοχή μας, καλύπτοντας τις πραγματικές ανάγκες του παραδοσιακού έντυπου μοντέλου προσαρμοσμένο στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής μας ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις ενημέρωσης των Λαρισαίων χωρίς πυροτεχνήματα, αλλά με ανάλυση, ερευνητικό ρεπορτάζ, πολιτικό σχολιασμό και δημοσιογραφία υψηλής ποιότητας. Παράλληλα, μπόλιασε το περιεχόμενό της με την καθημερινή ηλεκτρονική μας εφημερίδα (larissanet.gr), τα blogs, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις νέες τεχνολογίες, τα tablets και τα κινητά.

Στο ταξίδι μας συνοδοιπόροι είναι ο Λευτέρης Παπαστεργίου (αρχισυντάκτης), οι δημοσιογράφοι, αρθρογράφοι και ειδικοί συνεργάτες Άρης Ψύχας, Νίκος Ασπρούδης, Γιάννης Ανδρεάκης, Κώστας Πάνου, Νικόλαος Παπαθεοδώρου, Άγγελος Πετρουλάκης, Νικολέτα Τσιτσανούδη, Ζωή Καλαφάτη, Θωμάς Μπεχλιβάνης, Ζωή Ακριβούλη, Σταύρος Γουλούλης, Νίκος Αρτινός, Βαγγέλης Κουρτεσιώτης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Κάκια Ψύρρα, Μιχάλης Κοντός, Βασίλης Παναγούλης, Γεωργία Κατσογριδάκη, Φιλαρέτη Πάκα, και Τάσος Τζεζαϊρλίδης.

Σήμερα την έντυπη Larissanet θα τη βρείτε παντού στην πόλη μας και στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας. Από τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα τη διαβάζετε και ολόκληρη σε μορφή pdfμέσω της larissanet.gr, ενώ ετοιμάζει δέσμη νέων ενθέτων και ειδικών εκδόσεων.

Σήμερα η Larissanet πιο δυνατή συνεχίζει το ταξίδι της στο γεμάτο προκλήσεις μιντιακό τοπίο με τις ίδιες σταθερές: Ποιοτικά, μαχητικά, αποκαλυπτικά και αντιμνημονιακά. Δεν μας πτοούν η ύφεση, η κρίση στον Τύπο, οι απόπειρες φίμωσης, ούτε οι αγωγές.

Γιατί, απλά δεν θα πεθάνει ποτέ ο Τύπος που επιτελεί το ρόλο του…

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

 

Διαβάστε επίσης: