Ελλάδα » Τριγυρνούσε ημίγυμνη στους δρόμους

Τριγυρνούσε ημίγυμνη στους δρόμους

Τριγυρνούσε ημίγυμνη στους δρόμους

Μια περίεργη υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομία της Άρτας, μετά τον εντοπισμό μιας εκπαιδευτικού, η οποία βρέθηκε να περιπλανάται ημίγυμνη στην πόλη και νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο της Άρτας.

Πολίτης εντόπισε τη γυναίκα να κινείται μόνη της τα ξημερώματα του Σαββάτου και αμέσως ειδοποιήθηκε το κέντρο άμεσης δράσης.

Μισή ώρα αργότερα οι αστυνομικοί την εντόπισαν στην Κυράτσα, να περιπλανάται ημίγυμνη. Στις ερωτήσεις των αστυνομικών, έδειχνε να μην αντιλαμβάνεται την κατάσταση και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Άρτας.

Η γυναίκα φέρει τραύματα, τα οποία θεωρούνται αμυντικά, ενώ χρονικά προσδιορίζονται από το απόγευμα της Παρασκευής. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, η γυναίκα κάθε απόγευμα έκανε τζόκινγκ στο παραποτάμιο πάρκο, ωστόσο, ύστερα από επικοινωνία με την οικογένειά της, ο σύζυγός φέρεται να δήλωσε ότι δε γνώριζε το πρόγραμμα της 49χρονης , περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο την έρευνα.

Κατά την εξέτασή της διαπιστώθηκαν τραύματα στο πρόσωπο και στην πλάτη, ενώ δε διαπιστώθηκε να έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Η 49χρονη δασκάλα παρέμεινε για νοσηλεία στο νοσοκομείο της Άρτας.

ΠΗΓΗ:

Διαβάστε επίσης: