Οικονομία » Καταγγελία της ΙΝΤΡΑΚΑΤ από το ΕΚΝΛ

Καταγγελία της ΙΝΤΡΑΚΑΤ από το ΕΚΝΛ

Καταγγελία της ΙΝΤΡΑΚΑΤ από το ΕΚΝΛ

Δελτίο Τύπου Εργατικού Κέντρου Λάρισας:

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, καταγγέλει την διεύθυνση της επιχείρησης ΙΝΤΡΑΚΑΤ, για την συνέχιση των απολύσεων που κάνει, την ώρα που δίνει μέρος της δουλειάς σε εργολάβους, καθώς και για το κλίμα τρομοκρατίας και άσχημης συμπεριφοράς απέναντι στους εργαζόμενους σε συνεχή βάση (βρίσιμο, προσβολές, σπάσιμο νεύρων), που κάνουν την κατάσταση ανυπόφορη.

Αυτή είναι η ανταμοιβή στους εργαζόμενους, που το προηγούμενο διάστημα τους υποχρέωνε να δουλεύουν διπλοβάρδιες και Σαββατοκύριακα και άλλοτε τους έβαζε σε εκ’ περιτροπής εργασία και έκανε μαζικές απολύσεις.

Να ποιά θα είναι η κατάσταση των εργαζομένων, όποια κυβέρνηση κι αν βγει, όσο οι εργαζόμενοι δεν αντιπαλεύουν οργανωμένα και με αποφασιστικότητα την επιθετικότητα της εργοδοσίας και των κυβερνήσεών της, απομονώνοντας τα διάφορα τσιράκια της εργοδοσίας.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, αξιώνει το σταμάτημα και την ανάκληση των απολύσεων που έγιναν μέσα στο 2014. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Όχι στην ανατροπή των εργασιακών σχέσεων και στις συμβάσεις πείνας. Μισθούς και δικαιώματα μέσα από ΚΣΣΕ, σύμφωνα με τις ανάγκες των εργατών. Όχι στην εργοδοτική τρομοκρατία και στις απαράδεκτες συμπεριφορές απέναντι στους εργάτες.

Διαβάστε επίσης: