Παραπολιτικά » Το δάχτυλο, το βάζο και το μέλι!
ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Το δάχτυλο, το βάζο και το μέλι!

Το δάχτυλο, το βάζο και το μέλι!

Στη Λάρισα θα βρίσκεται, συμφωνα με σχετική ανακοίνωση,  ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, και επειδή πρόσφατα ένα σχόλιο μου είχε προκαλέσει το εσωτερικό της τοπικής οργάνωσης , είναι μια χρυσή ευκαιρία να ερωτηθεί αν:

Μια σειρά από στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ.  τα οποία βρίσκονται σε θέσεις-κλειδιά της κρατικής μηχανής, παρ’ όλο που το κόμμα του Φώτη Κουβέλη έχει αποχωρήσει από την κυβέρνηση εδώ και 14 μήνες, παραμένουν στον κρατικό μηχανισμό!

Πιο συγκεκριμένα:
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στα ΕΛ.ΤΑ., Κώστας Μελαχροινός, συνεχίζει να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του, όπως και ο γεωπόνος Γιάννης Τσάλτας στον ΕΦΕΤ.

Ο δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής με τη ΔΗΜ.ΑΡ. στη Χίο, Γιώργος Θεοτοκάς, στο ΝΑΤ και ο Γιώργος Θεοφύλακτος στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΓΑΙΑΟΣΕ, ΘανάσηςΣχίζας, όπως και ο Θεμιστοκλής Καλπακτσόγλου ως πρόεδρος του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων.

Η Ελένη Αλμπάνη, υποδιοικήτρια της 6ης ΔΥΠΕ Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, καθώς και η ΑνναΤριχοπούλου, υποδιοικήτρια της 7ης ΔΥΠΕ Κρήτης.

Η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος της ΔΕΗ Α.Ε., Ουρανία Αικατερινάρη, κόρη της βουλευτού του κόμματος του Φώτη Κουβέλη, Ασημίνας Ξηροτύρη, που μάλιστα βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση από το 2010, και ο Αρης Καλλιπολίτης, που είναι στο ΤΑΙΠΕΔ από την πρώτη μέρα της τότε τρικομματικής κυβέρνησης.

Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί κατι λέει ο λαός για το δάχτυλο, το βάζο και το μέλι και υποτίθεται πως η Αριστερά δεν θα υιοθετούσε τις πρακτικές της χρεοκοπίας και των δυο (πεθαμένων) κομμάτων…

Λ.Π.

Διαβάστε επίσης: