Αθλητισμός » Πόσα θες να μας τρελάνεις κ. Πλεξίδα;
«ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΦΑΓΟΣ» ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ

Πόσα θες να μας τρελάνεις κ. Πλεξίδα;

Πόσα θες να μας τρελάνεις κ. Πλεξίδα;

Του Νίκου Ι. Ασπρούδη

Μπορεί η ΑΕΛ να έχει αγωνιστεί ως τώρα, Παρασκευή και Δευτέρα, αλλά ο Βαγγέλης Πλεξίδας είναι αποφασισμένος να μην αφήσει κανέναν να ηρεμήσει, ακόμη και όταν η αγαπημένη του ομάδα κερδίζει και «πατά» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με επτά γκολ.

Αναμφίβολα, έχει το επίθετο «προπονητοφάγος» αλλά το σημερινό νομίζω ότι ξεπερνά κάθε όριο.
Απέλυσε τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, τον άνθρωπο που έφερε στην ομάδα πριν από 57 ημέρες γιατί
– όπως ο ίδιος ο Πλεξίδας έλεγε – θεωρούσε λάθος την περσινή απομάκρυνσή του και ήξερε ότι μόνο αυτός θα έστρωνε γρήγορα την ομάδα «για άγνωστη αιτία» (όπως τραγουδούσε και πριν καιρό ο Παύλος Σιδηρόπουλος).

Μάλιστα, η απόφαση ήταν τόσο ξαφνική, που ακόμη επίσημα το λόγο δεν τον μάθαμε, κάτι για μέτριο ποδόσφαιρο παρά το πλούσιο ρόστερ βγήκε προς τα έξω, αφού ακόμη και την απόλυση τη μάθαμε από το facebook και το ένα στέλεχος της ΠΑΕ μας παρέπεμπε στο άλλο…

Και ποιος εν τέλει κρίνει αν το ποδόσφαιρο είναι καλό; Ποιος είναι ο απόλυτος γνώστης για να μας το πει αυτό; Μήπως ο κ. Πλεξίδας; Ε, τότε γιατί δίνει λεφτά σε προπονητές και δεν αναλαμβάνει αυτός το κοουτσάρισμα της ομάδας, αφού γνωρίζει προπονητική, γνωρίζει από εργομετρικά και φυσική κατάσταση;

Εν τέλει κ. Πλεξίδα, πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε όλους; Έχετε κατανοήσει ποιανής ομάδας έχετε την τύχη να ηγείστε και τι ακριβώς θέλουν από την ΑΕΛ οι πιστοί φίλοι της; Καιρός είναι πλέον να δούμε να συμφωνείτε εκ νέου με τον κ. Στράντζαλη ή ακόμη καλύτερα με τον κ. Βοσνιάδη.

Όλα τα περιμένουμε πλέον από τον εκπρόσωπο της μεγαλομετόχου εταιρίας, λίγες μόνο ημέρες πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου – ναι, της καλοκαιρινής αγάπης του κ. Πλεξίδα – στο ΕΑΚ της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Αλλά, ξέχασα, για όλα φταίει η εκκαθάριση!!!

Διαβάστε επίσης: