Λάρισα » Αντί του Βορίδη… Καλογιάννης!
ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Β - ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Αντί του Βορίδη… Καλογιάννης!

Αντί του Βορίδη… Καλογιάννης!

Ανακοίνωση του Σχεδίου Β, Πολιτική Κίνηση Λάρισας:

«Τελικά άλλον περιμέναμε στα εγκαίνια της ιδιωτικής κλινικής του κ. Νταβέλη και άλλος μας προέκυψε.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Βορίδης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στα εγκαίνια της ιδιωτικής κλινικής ,για να μην παρεξηγηθεί όμως ότι δεν στηρίζει την ιδιωτικοποίηση της Υγείας στην περιοχή μας έστειλε τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Κοντοζαμάνη , ο οποίος δήλωσε «Κάθε νέα δομή υγείας, είτε προέρχεται από τον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα, να πω ότι συλλειτουργούν αρμονικά, ενισχύει τον υγειονομικό χάρτη της χώρας. Επίσης, ενισχύει τις επιλογές του πολίτη και βοηθάει στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας».

Παρών στα εγκαίνια και ο πρώτος πολίτης της πόλης Απόστολος Καλογιάννης ο οποίος απ’ ότι φαίνεται συνεχίζει την παράδοση του προκατόχου του να «κόβει κορδέλες» . Αυτός τουλάχιστον έπρεπε να γνωρίζει τι σημαίνουν τα εγκαίνια αυτής της κλινικής και ποια είναι η στάση του ιδιοκτήτη της προς τους εργαζόμενους του.

Η παρουσία του Δημάρχου σε αυτά τα εγκαίνια σηματοδοτεί και την στάση της νέας δημοτικής αρχής απέναντι στην παραπαίουσα δημόσια υγεία στην πόλη. Δεν γνωρίζει ο Δήμαρχος τα προβλήματα των Νοσοκομείων της πόλης? Δεν γνωρίζει ότι το Γενικό Νοσοκομείο με την υποστελέχωση και την ελλιπή χρηματοδότηση οδηγείται σε κλείσιμο? Δεν γνωρίζει ότι χιλιάδες πολίτες της πόλης δεν έχουν την δυνατότητα για πρόσβαση στην ιδιωτική κλινική που εγκαινίασε αφού δεν έχουν ούτε τα 5 ευρώ να πληρώσουν για να επισκεφθούν γιατρό στο Δημόσιο Νοσοκομείο?

Το τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ που καταδίκασε την ενδεχόμενη παρουσία του κ. Βορίδη στα εγκαίνια του Κυανού Σταυρού τι έχει να πει για τη στάση του Δημάρχου που στήριξε στις δημοτικές εκλογές?»

Διαβάστε επίσης: