Λάρισα » Νέα Διοικούσα για την «Ανθρώπινη Πόλη»
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Νέα Διοικούσα για την «Ανθρώπινη Πόλη»

Νέα Διοικούσα για την «Ανθρώπινη Πόλη»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα στελέχη της δημοτικής παράταξης «Λάρισα-Ανθρώπινη Πόλη».

Σ” αυτήν ανάμεσα σε άλλα τονίστηκε:

«Η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «ΛΑΡΙΣΑ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ – ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» την Κυριακή 2 Νοεμβρίου θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Ετσι προχωρεί σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία αυτοοργάνωσης και αναβάπτισής της. Απευθύνεται σήμερα σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας, που συμφωνούν με τις αρχές, τις άξιες και τις προγραμματικές θέσεις της παράταξής μας και θέλουν να μας στηρίξουν, να προσέλθουν την Κυριακή, χωρίς καμία οικονομική ή άλλη επιβάρυνση, στο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ από τις 10 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα, για να συμβάλουν με την ψήφο τους στην εκλογή του ανώτατου οργάνου της παράταξης. Η Νέα Διοικούσα Επιτροπή είναι το όργανο που καλείται να προσπαθήσει να οδηγήσει την «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» στο μέλλον.

Η «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» ιδρύθηκε τον περασμένο Μάρτιο, υπηρετώντας την αδήριτη αναγκαιότητα της στιγμής. Ήρθε στα δημοτικά πράγματα της πόλης μας για να εκφράσει το «άλλο» και το «διαφορετικό». Φιλοδοξεί να συμβάλει στην ανατροπή των παλιών πρακτικών και νοοτροπιών, της λογικής δηλαδή που έφεραν την πόλη μας και τους συμπολίτες μας στη δυσχερή σημερινή θέση, και να διαμορφώσει στη βάση των ρεαλιστικών αλλά καινοτόμων προγραμματικών της θέσεων, τις προϋποθέσεις μιας άλλης πορείας για τον τόπο μας. Σήμερα, για να υπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο την εντολή που της έδωσε το 12% του Λαρισαϊκού Λαού στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές, απευθύνεται με σεβασμό στην κοινωνία και ζητεί από τους πολίτες να κάνουν όλοι μαζί πράξη όσα διεκήρυξε η «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» από την πρώτη στιγμή. Επιδιώκει δηλαδή να περάσει ως πρώτο μήνυμα στους πολίτες ότι η δική μας παράταξη όχι μόνο δεν απαρνείται τα όσα προεκλογικά δεσμεύτηκε, αλλά θέλει να αρχίσει να τα επιβεβαιώνει ένα-ένα και να τα κάνει πράξη από την πρώτη στιγμή. Η ανόθευτη δημοκρατική αυτοοργάνωση της παράταξης που προτείνουμε, νομίζουμε ότι αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο αυτής της δύσκολης αλλά για μας συναρπαστικής πορείας προς την πραγματική αλλαγή στη Λάρισα. Ζητούμε από τους πολίτες να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας, να συστρατευτούν για να περπατήσουμε μαζί σε όλη τη διάρκεια αυτής της θητείας, ψηλαφώντας όλα τα μεγάλα και δύσκολα θέματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και ο Δήμος μας για να προτείνουμε και να διεκδικήσουμε βιώσιμες λύσεις διεξόδου.»

Στις 2 το μεσημέρι σήμερα έληξε ο χρόνος υποβολής υποψηφιοτήτων για τη νέα Διοικούσα Επιτροπή και διαμορφώθηκε ο κατάλογος των υποψηφίων για τις εκλογές της Κυριακής.

Υποψήφιοι είναι οι εξής:

1. Αγγελέτου Χαρά, Δασκάλα
2. Αγορίτσα Φανή, Καθηγήτρια
3. Βούλγαρης Σωτήρης, Δάσκαλος
4. Γανοχωρίτου Γόνη, Επιχειρηματίας
5. Γούλας Γιώργος, Πολιτικός Μηχανικός
6. Γουργιώτης Δημήτρης, Καθηγητής
7. Καριπίδη Μαρία, Διακοσμήτρια
8. Κούτρας Κώστας, Υπάλληλος Χημείου
9. Μαργωμένου Νότα, Φοιτήτρια
10. Μάτος Βαγγέλης, Υπάλληλος ΟΣΕ
11. Μουκάνης Γιώργος, Έμπορος
12. Παπαδημητρίου Θάνος, Μηχ. Μηχανικός
13. Παπακρίβος Μάκης, Ιατρός
14. Ρουμπακιάς Γιάννης, Καθηγητής
15. Σαμαρίνα Φράντζη, Αρχαιολόγος
16. Σκούπρας Φώτης, Ιατρός
17. Σχίζας Χρήστος, Καθηγητής
18. Τράντος Παναγιώτης, Οικονομολόγος
19. Τριανταφύλλου Σάκης, Φυσικοθεραπευτής
20. Τσικρίκας Φίλιππος, Αρχιτ. Μηχανικός
21. Φρύδας Γιάννης, Δάσκαλος
22. Χατζηπούλιος Αχιλλέας, Ιατρός

 

Διαβάστε επίσης: