Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » Γιορτή Ελιάς στους Γόννους

Γιορτή Ελιάς στους Γόννους

Γιορτή Ελιάς στους Γόννους

Την 2η Πανδημοτική Γιορτή Ελιάς, διοργανώνει το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Δημοτικής Ενότητας Γόννων ο Δήμος Τεμπών σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΠΕΠΤ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Λάρισας.

Γιορτή Ελιάς Γόννοι 2014 (1)
Με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής και του δημάρχου, Κώστα Κολλάτου,  οργανώνεται για 2η συνεχόμενη χρονιά η Γιορτή ελιάς  , για την ανάδειξη και προβολή τόσο της περιοχής όσο και των προϊόντων της Ελιάς και του λαδιού, με σκοπό να ωφελήσει την οικονομία της περιοχής και να αποτελέσει κοινό τόπο συνάντησης αγροτών, εμπόρων, ελαιοπαραγωγών, τυποποιητών και επιστημόνων από την ευρύτερη περιοχή του νομού. Η διήμερη γιορτή θα περιλαμβάνει επιμορφωτική ημερίδα για τους αγρότες-ελαιοπαραγωγούς, περίπτερα έκθεσης αγροτικών προϊόντων της περιοχής καθώς και τοπικών φορέων, πολιτιστικές εκδηλώσεις και έκθεση φωτογραφίας για την ελιά.
Στο αμέσως επόμενο  διάστημα θα ανακοινωθεί και το πλήρες πρόγγραμα των εκδηλώσεων για την 2η Πανδημοτική Γιορτή Ελιάς.
Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθεικε στου Γόννους, παραβρέθηκαν Αντιδήμαρχοι ,δημοτικοί σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, Πρόεδροι Οργανισμών του Δήμου, Σύλλογοι, η Ομάδα Παραγωγής Πουρναρίου, τυποποιητές, παραγωγοί της περιοχής και άλλοι.

Διαβάστε επίσης: