Αγροτικά » Καινοτομία στη συσκευασία κρέατος

Καινοτομία στη συσκευασία κρέατος

Καινοτομία στη συσκευασία κρέατος

Οι σύγχρονες τάσεις στη συσκευασία είναι ένας τομέας που απασχολεί και τους επαγγελματίες στον τομέα του κρέατος. Αυτές τις τάσεις και τις ευκαιρίες ανιχνεύει η εκδήλωση που πραγματοποιείται την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου με θέμα «Καινοτόμες ιδέες για την τυποποίηση κρέατος».

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν στην εκδήλωση είναι:

  • Η έξυπνη χρήση της νομοθεσίας για καινοτομικές δράσεις στη συσκευασία κρέατος, με ομιλητή τον Δρ. Νικόλαο Κατερέλο, προϊστάμενο του τμήματος Ενημέρωσης, της διεύθυνσης Εκπαίδευσης – Ενημέρωσης – Πληροφορικής του ΕΦΕΤ
  • Μηχανήματα και υλικά συσκευασίας τροφίμων, με ομιλητή τον τεχνολόγο τροφίμων Δημήτρη Δράκο, υπεύθυνο του τμήματος συσκευασίας τροφίμων της εταιρείας Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός ΑΕ
  • Συσκευασία κρέατος – Νέες δυνατότητες, νέες ευκαιρίες που αφορούν στις αυτοκόλλητες ετικέτες, με ομιλητή τον Αυγερινό Χατζηχρυσό, διευθύνοντα σύμβουλο και εμπορικό διευθυντή της FORLABELSΑΕ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία, στο πλαίσιο της έκθεσης SYSKEVASIA, με οργανωτή το περιοδικό MeatNews. Ώρα έναρξης 13.00.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: τηλ. 210 8210028, info@meatnews.gr

 

Διαβάστε επίσης: