Λάρισα » Ενημέρωση Χαρακόπουλου για τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων

Ενημέρωση Χαρακόπουλου για τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων

Ενημέρωση Χαρακόπουλου για τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων

Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά το πέρας της ενημέρωσης που είχαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας -μέλη της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Bουλής- από τον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νίκο Δένδια για τα «κόκκινα δάνεια» των επιχειρήσεων, κληθείς να σχολιάσει τη ρύθμιση που επεξεργάζεται η κυβέρνηση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το νομοσχέδιο που επεξεργάζεται το υπουργείο Ανάπτυξης για τα «κόκκινα δάνεια» προς τις επιχειρήσεις, σε συνδυασμό με την ήδη ψηφισθείσα ρύθμιση των 100 δόσεων για οφειλές προς τα Ταμεία και την Εφορία, πιστεύω ότι μπορεί να σηματοδοτήσει και εμπράκτως την νέα αναπτυξιακή φάση που εισέρχεται επιτέλους η χώρα.

Θεωρώ ότι το επόμενο διάστημα, με βάση το προσχέδιο που μας παρουσιάστηκε, πρέπει να υπάρξει γόνιμος διάλογος και με τους παραγωγικούς φορείς. Από πλευράς μου, ήδη έχω ζητήσει συνάντηση με το Προεδρείο του Επιμελητηρίου της Λάρισας για να ακούσουμε τις προτάσεις του.

Χωρίς αμφιβολία, ο κόσμος της αγοράς, που δοκιμάστηκε από την οικονομική κρίση, έχει ανάγκη τη συμπαράσταση της Πολιτείας για ένα νέο ξεκίνημα. Και αυτό οφείλουμε να κάνουμε τώρα, στηριζόμενοι στα επιτεύγματα που πετύχαμε ως σήμερα, χάρη πρωτίστως στις θυσίες του ελληνικού λαού.

Προϋπόθεση, βέβαια, για την ολοκλήρωση της προσπάθειας να «ανασάνει» το επιχειρείν και να ορθοποδήσει η οικονομία είναι η διατήρηση της πολιτικής σταθερότητας και η αποφυγή της επικράτησης του ανεύθυνου λαϊκισμού».

Χαρακοπουλος Κόκκινα δάνεια 2

Διαβάστε επίσης: