Θεσσαλία » «Χοντρό» παιχνίδι με… φρουτάκια στον Βόλο
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

«Χοντρό» παιχνίδι με… φρουτάκια στον Βόλο

«Χοντρό» παιχνίδι με… φρουτάκια στον Βόλο

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εντοπίστηκε χθες (29-10-2014) το βράδυ στο Βόλο κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:

«Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα μία 46χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, μία 42χρονη Ελληνίδα, η οποία εργαζόταν ως σερβιτόρα, καθώς και δύο ακόμη Έλληνες, μια 73χρονη και ένας 45χρονος, που συμμετείχαν ως παίκτες σε απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου της πόλης. Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η ιδιοκτήτρια του καταστήματος μαζί με τη σερβιτόρα είχαν διοργανώσει και διεξήγαγαν μέσω διαδικτύου, σε δεκαπέντε πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο «φρουτάκια», στο οποίο οι άλλοι δύο συλληφθέντες συμμετείχαν ως παίκτες.

Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι στο κατάστημα είχε εγκατασταθεί και λειτουργούσε ειδικό σύστημα παρακολούθησης και επιτήρησης, το οποίο αποτελούταν από μία κάμερα, μία οθόνη και ένα καταγραφικό μηχάνημα, μέσω του οποίου γινόταν καταγραφή εικόνας των εσωτερικών χώρων του καταστήματος.

Από το χώρο του καταστήματος, αλλά και από την κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• 15 πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών,
• μία κάμερα, μία οθόνη και ένα καταγραφικό μηχάνημα,
• 5.175 αποδείξεις αγοράς προπληρωμένων καρτών, συνολικού χρηματικού ποσού 289.540 ευρώ,
• το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των νομοθεσιών περί παιγνίων και περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου».

φρουτακια Βολος 2

 

Διαβάστε επίσης: