Λάρισα » «Χωρίς Μεσάζοντες» μέλι, αλεύρι, πατάτες, γίγαντες, τσάι και ρίγανη
ΝΕΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

«Χωρίς Μεσάζοντες» μέλι, αλεύρι, πατάτες, γίγαντες, τσάι και ρίγανη

«Χωρίς Μεσάζοντες» μέλι, αλεύρι, πατάτες, γίγαντες, τσάι και ρίγανη

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας προχωρούν σε νέα διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης. Οι παραγγελίες θα γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας (www.energw.gr) ή στη Στέγη Αλληλεγγύης –Μανδηλαρά & Παναγούλη 37, έως και την Παρασκευή 12:00, οπότε και η φόρμα παραγγελιών θα κλείσει!

Έχοντας αφουγκραστεί την επιθυμία των πολιτών, που υποστηρίζουν συνειδητά και με θέρμη τη διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» του κινήματός μας, προχωράμε στη διάθεση των παρακάτω προϊόντων:

  1. Μέλι (ανθέων και κωνοφόρων δέντρων) από μελισσοκόμους της περιοχής μας, σε συσκευασία των 3 kg προς 15 €(δηλαδή, 1kg = 5 €)
  2. Αλεύρι  από τους Μύλους Κουτσιαρή – Κατερίνη

2α.    Αλεύρι μαλακό για όλες τις χρήσεις τύπου 70% σε συσκευασία 10kg προς 5€ (δηλαδή, 1kg= 0,50 €)

2β.    Αλεύρι σκληρό σε συσκευασία 10kgπρος 7,00 € (δηλαδή, 1kg= 0,70 €)

2γ.    Αλεύρι ολικής άλεσης σε συσκευασία 5kg προς 4,00 € (δηλαδή, 1kg= 0,80 €)

  1. Πατάτες από την Καλλιπεύκη ποικιλίας Baren κιτρινόσαρκες (παραγωγός :Κωνσταντίνος Τσιούγγος-Γκρίτζιας)σε συσκευασία 10kg προς 3 € (δηλαδή, 1kg=0,30€)

4.Φασόλια Γίγαντες ποικιλία Ελέφαντες από τη Μικρολίμνη Φλώρινας (Πρέσπες), του παραγωγού Χρήστου Στεργίου με τιμή ανά κιλό 3,00€, σε συσκευασία 2κιλών 6,00€ η συσκευασία.

5.Τσάι του βουνού Βιολογικό πιστοποιημένο από Βρύναινα Αλμυρού (παραγωγός Χατζηπλής Δημήτρης)σε συσκευασία 150 – 160 gr προς 1,5 €    

  1. Ρίγανη Βιολογική πιστοποιημένη από Βρύναινα Αλμυρού   (παραγωγός: Χατζηπλής Δημήτρης),σε συσκευασία 200gr και τιμή 1,50€

Στις παραπάνω τιμές των προϊόντων είναι συνυπολογισμένος και ο ΦΠΑ.

Υπενθυμίζουμε, ότι εκτός από την εξασφάλιση ποιοτικών ελληνικών προϊόντων, Ελλήνων παραγωγών στην καλύτερη δυνατή τιμή, η δράση μας στοχεύει και στην συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο των Εν.Πο.Λ. που υποστηρίζει αρκετές οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα! Έτσι, κερδίζουμε σε ποιότητα και τιμή, στηρίζοντας παράλληλα  τα ελληνικά προϊόντα, και δίνοντας αξία στο μόχθο του Έλληνα παραγωγού, ενώ  ταυτόχρονα, επιτελούμε ένα σημαντικό έργο κοινωνικής αλληλεγγύης, βοηθώντας συμπολίτες μας!

Για τη δική σας εξυπηρέτηση, παρακαλούμε, να εκτυπώσετε την παραγγελία σας και να την προσκομίσετε στη γραμματεία την ημέρα διάθεσης  (κάνοντας κλικ στην «Εκτύπωση» κάτω δεξιά). Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γνωρίζετε το νούμερο της παραγγελίας σας. Επίσης, παρακαλούμε να τηρήσετε την ώρα προσέλευσης σας. Υπενθυμίζεται ότι η ακριβής ποσότητα της παραγγελίας σας είναι εγγυημένη από την έναρξη της διάθεσης των προϊόντων μέχρι την ώρα προσέλευσής σας. Τέλος, αν δεν προσέλθετε τρεις φορές να παραλάβετε προϊόντα που παραγγείλατε, το σύστημα μπλοκάρει προσωρινά τη δυνατότητα πραγματοποίησης νέων παραγγελιών.

Διαβάστε επίσης: