Λάρισα » «Αυθαίρετη η ονοματολογία υποψηφίων ενόψει εκλογών»

«Αυθαίρετη η ονοματολογία υποψηφίων ενόψει εκλογών»

«Αυθαίρετη η ονοματολογία υποψηφίων ενόψει εκλογών»

Ανακοίνωση εξέδοσε η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία απαντά «σε δημοσιεύματα που περιλαμβάνουν ονοματολογία υποψηφίων ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών».

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:

«Παρατηρείται τις τελευταίες μέρες, μέσω κάποιον δημοσιευμάτων, η προσπάθεια να ταυτιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τις τακτικές και τον τρόπο λειτουργίας των συγκυβερνώντων κομμάτων.

Έτσι γίνεται λόγος, αυθαίρετα, για ονοματολογία υποψήφιων για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, συνοδεία μάλιστα σχολίων που αποσκοπούν στη δημιουργία εντυπώσεων, δημιουργώντας μια εικόνα που κάθε άλλο παρά ταιριάζει στο ΣΥΡΙΖΑ.

Πληροφορούμε λοιπόν, τόσο τους δημοσιογράφους, όσο και όσους, τυχόν, υποκινούν μια τέτοια προσπάθεια, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα αρχών, στο οποίο τα όργανα και οι οργανώσεις μελών είναι αυτά που αποφασίζουν για την κατάρτιση του κάθε ψηφοδελτίου, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Το μόνο που απασχολεί το ΣΥΡΙΖΑ, και συζητείται στους κόλπους του, αυτή την περίοδο είναι οι εξαγγελίες του Προέδρου στη Δ.Ε.Θ. ως πρώτες προγραμματικές δηλώσεις σε μια πιθανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ως απάντηση στα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία και η πτώση της καταστροφικής δικομματικής κυβέρνησης».

Διαβάστε επίσης: