Λάρισα » Στις 11.30 π.μ. η παρέλαση στη Λάρισα
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ

Στις 11.30 π.μ. η παρέλαση στη Λάρισα

Στις 11.30 π.μ. η παρέλαση στη Λάρισα

Η κυβερνητική εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Σοφία Βούλτεψη θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του ΟΧΙ στη Λάρισα.

Για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνουν το ακόλουθο πρόγραμμα εκδηλώσεων:

ΤΡΙΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΩΡΑ 10:30 Άφιξη επισήμων και έναρξη δοξολογίας στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγ.Αχιλλείου, στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Σεβ. κ.κ. Ιγνάτιος.
Μετά το τέλος της δοξολογίας και εντός του Ιερού Ναού θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από την κ. Αγγελική Χατζηαβραάμ, Διευθύντρια 4ου Γυμνασίου Λάρισας.

ΩΡΑ 11:00 Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων από ανώτατες πολιτικές και στρατιωτικές αρχές, εφεδροπολεμιστικές οργανώσεις και εκπροσώπους της Εθνικής Αντίστασης όλων των παραρτημάτων των αναγνωρισμένων αντιστασιακών οργανώσεων.

ΩΡΑ 11:30 Παρέλαση των Αναπήρων Πολέμου, Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μαθητών, Προσκόπων, Οδηγών, πολιτιστικών συλλόγων και τμημάτων των ενόπλων δυνάμεων.