Λάρισα » Εγκαίνια στο Ειδικό Σχολείο Λάρισας
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ

Εγκαίνια στο Ειδικό Σχολείο Λάρισας

Εγκαίνια στο Ειδικό Σχολείο Λάρισας

Την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014 παρουσία του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας κ. Σακελαρίου Βασίλειου, της Σχολικής Συμβούλου Ειδικής Αγωγής Θεσσαλίας κ. Τσιόπα Κυράτσω και των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών μας, στο χώρο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, στην Νεάπολη, σε ξεχωριστή εκδήλωση έγινε ο αγιασμός από τον ιερέα της ενορίας πατέρα Δημήτριο για τα εγκαίνια της αίθουσας Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης.

Ο μόχθος της εγκατάστασης, το οικονομικό κόστος αγοράς του εξοπλισμού και ο κόπος της ολοκλήρωσης, είναι αποτέλεσμα της ανιδιοτελούς ατομικής προσφοράς του συνανθρώπου μας Φυσικοθεραπευτή κ. Κατσογιάννη Νικόλαου, στη θύμηση παιδιών με ιδιαίτερες ικανότητες που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή.

Ειδικό Σχολείο Λάρισας (1)

Ο Διευθυντής του σχολείου αφού ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κατσογιάννη για την αξιέπαινη ενέργεια του και τόνισε την χρησιμότητα της αίθουσας Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης για τις ανάγκες των παιδιών του Ειδικού Σχολείου, του παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα σαν ενθύμιο της προσφοράς του. Ο δωρητής αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της αίθουσας και στους ιδιαίτερους λόγους που τον ώθησαν σε αυτήν την προσφορά.

Σε σύντομη αναφορά της η εργοθεραπεύτρια του σχολείου μας κ. Κατσιάνα Αικατερίνη αναφέρθηκε στους σκοπούς και στην αναγκαιότητα της αίθουσας στην εκπαιδευτική διαδικασία του σχολείου μας.

Διαβάστε επίσης: