Δήμοι Νομού » Δήμος Αγιάς » Ο Δήμος Αγιάς σε πρόγραμμα για την κοινωνική πολιτική

Ο Δήμος Αγιάς σε πρόγραμμα για την κοινωνική πολιτική

Ο Δήμος Αγιάς σε πρόγραμμα για την κοινωνική πολιτική

Στην Ιταλία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο  η πρώτη συνάντηση των Δήμων οι οποίοι μετέχουν στο διακρατικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη της κοινωνικής πολιτικής.

Στη συνάντηση τον Δήμο Αγιάς εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος κ. Χριστίνα Γιαννουλέα και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ηρακλείδης» κ. Χ. Σκαρκάλης.
Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα παρακάτω:
«Με τους αιρετούς εκπροσώπους των άλλων Δήμων δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν θέματα όπως με ποιο τρόπο θα μπορούσε να αναπτυχθεί η επαφή μεταξύ των δήμων που έχουν σχεδόν ομοειδή χαρακτηριστικά  πολιτισμού, τουρισμού κ.α. και πως θα μπορέσει η EU να βοηθήσει σε αυτό.
Ο οργανισμός της FOCUS EU και τα μέλη της έκαναν τις κεντρικές εισηγήσεις ενώ αργότερα αναπτύχθηκε συζήτηση για το πως ο κάθε Δήμος θα μπορέσει να καταθέσει μια πρόταση «έργο»το οποίο θα είναι προσαρμοσμένο τις ανάγκες και στα χαρακτηριστικά εκείνα που θα υποστηρίζουν τον κάθε Δήμο ξεχωριστά , αλλά και που θα ενώνουν όλους τους Δήμους μαζί σε κοινούς στόχους.
Στο περιθώριο της συνάντησης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τον Δήμο του LORETO και να περιηγηθούν στα  μνημεία του παρουσία του οικοδεσπότη Δημάρχου».
Γιαννουλεα Δημος Αγιας προγραμμα κοινωνικη πολιτικη 2

Διαβάστε επίσης: