Χωρίς κατηγορία » Αφιέρωμα στον Ελ Γκρέκο

Αφιέρωμα στον Ελ Γκρέκο

Αφιέρωμα στον Ελ Γκρέκο

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο διοργανώνουν αφιέρωμα – έκθεση στον Έλληνα Δομήνικο Θεοτοκόπουλο, τον Ελ Γκρέκο, που θα πραγματοποιηθεί στο Γαλλικό Ινστιτούτο απο τις 12 μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου 2014.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου ώρα 7. 30 μ.μ. Ώρες λειτουργίας: 10 – 12. 30 το πρωί και 6 – 9 το απόγευμα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Συγχρόνως θα λειτουργήσει έκθεση με αντίγραφα έργων του και έργα των εκπαιδευτικών – ζωγράφων.

Συμμετέχουν οι: Καίτη Τσικούρα, Παγώνα Καραΐσκου, Κωνσταντίνα Χατζή, Γιάννης Γεωργιάδης,   Μιμίκα Βάσιου- Μπαχτσέ, Φαίνια Μπαχτσέ, Σίλεια Μπαχτσέ, Αρετή Παναγιωτοπούλου, Κατερίνα Σμιτάκη, Ευαγγελία Γούπου- Ζέρβα, Κών/νος Ζησόπουλος, Τασούλα Κιούση, Αυγή Χουλιάρα, Στέλλα Αργυρούλη και Ευδοκία Ποιμενίδου.

Την ημέρα των εγκαινίων θα προβληθούν έργα του μεγάλου ζωγράφου και θα γίνει ανάλυση του έργου « η ταφή του κόμητος Οργκάθ» απο τον εκπαιδευτικό Δημήτρη Κατσαούνη.

Την επιμέλεια της παρουσίασης έχουν οι εκπαιδευτικοί Αργύρης Γιουρούκης και Γιάννης Γεωργιάδης.

Για τα Δημοτικά Σχολεία θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα για τις τάξεις Δ’ , Ε’ και ΣΤ’ ( αριθμός μαθητών μέχρι 30 ).

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 2410 287508.

Διαβάστε επίσης: