Ελλάδα » Ένταση στη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ

Ένταση στη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ

Ένταση στη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ

Ενταση επικράτησε νωρίτερα κατά τη διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης της ΚΕΔΕ που πραγματοποιείται στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Novotel στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά την έναρξη των διαδικασιών της γενικής συνέλευσης, που σύμφωνα με την ημερησία διάταξη θα πραγματοποιηθούν εκλογές, 50 άτομα, εργαζόμενοι του δήμου Κερατσινίου εισέβαλαν αιφνιδιαστικά στο χώρο με ντουντούκα στα χέρια διαμαρτυρόμενοι για τις επικείμενες απολύσεις στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ενδεικτικό όπως κατήγγειλαν και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στο protothema.gr είναι ότι στον δήμο Κερατσινίου 27 εργαζόμενοι βλέπουν την πόρτα της εξόδου.

«Εμείς προβήκαμε σε μια ενέργεια, γιατί πιστεύουμε ότι οι δήμαρχοι κωφεύουν. Σκοπός μας είναι, να πουν ξεκάθαρα σε όλους τους εργαζόμενους  αλλά και στον ελληνικό λαό ποια είναι η θέση των δημάρχων. Εγώ είμαι εργαζόμενος στον δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας και αυτή την στιγμή αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα, με 27 συναδέλφους αορίστου χρόνου που ειναι προς απόλυση. Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε αυτό».

Η συνέλευση ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση και ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης σχολίασε λέγοντας: «Οπως πάντα ελληνοπρεπώς ξεκινήσαμε μισή αργότερα».

Στη συνέχεια ο δήμαρχος χαιρέτισε θερμά το προεδρείο.

Η γ.σ. πραγματοποιείται από το πρωί και στις 17.00 το απόγευμα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η ψηφοφορία με την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και προέδρου.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Διαβάστε επίσης: