Πολιτισμός » Οι καλλιτέχνες στέλνουν μήνυμα από τη Λάρισα

Οι καλλιτέχνες στέλνουν μήνυμα από τη Λάρισα

Οι καλλιτέχνες στέλνουν μήνυμα από τη Λάρισα

Στις 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 θα διεξαχθεί ποιητική – μουσική εκδήλωση με θέμα «Παγκόσμια ειρήνη και σεβασμός στην Πολιτιστική κληρονομιά των λαών» στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Η εκδήλωση  είναι ενταγμένη στο παγκόσμιο Φεστιβάλ των «100 χιλιάδων ποιητών για την αλλαγή»  που συντελείται την ίδια μέρα σε πάνω από 450 πόλεις στον κόσμο με απώτερο σκοπό οι καλλιτέχνες κάθε πόλης να στείλουν τα δικά τους μηνύματα.

Ιδρυτής της ιδέας είναι ο Michel Rotenberg. Οι εκδηλώσεις καταγράφονται ψηφιακά και κρατούνται στο Πανεπιστήμιο Standford.

Στη Λάρισα την εκδήλωση ανέλαβαν οι κύριες: Χρύσα Βελησσαρίου και Χρύσα Μαστοροδήμου εκπαιδευτικοί – ποιήτριες υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο αντιδήμαρχος παιδείας, νεολαίας και αθλητισμού κ. Α. Μπατζιανούλης καθώς και πολιτιστικοί φορείς της πόλης.

Ποιητές και συγγραφείς της Λάρισας αλλά και από όλη την Ελλάδα θα διαβάσουν ποιήματα και κείμενα τους ενώ θα συμμετέχουν και μουσικά σχήματα.