Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Γεύμα… μετά μουσικής στο Κοινωνικό Συσσίτιο

Γεύμα… μετά μουσικής στο Κοινωνικό Συσσίτιο

Γεύμα… μετά μουσικής στο Κοινωνικό Συσσίτιο

(φωτο αρχείου)

Με τη συνοδεία παραδοσιακών τραγουδιών του μουσικού σχήματος της Χορωδίας του Α΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων θα απολαύσουν το μεσημεριανό τους γεύμα οι άποροι συμπολίτες μας που εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Συσσίτιο των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου στις 13:00 στο χώρο της τραπεζαρίας του Κοινωνικού Συσσιτίου.

Η χορωδία θα ερμηνεύσει παλιά και νεότερα τραγούδια ταξιδεύοντας τους ωφελουμένους στο παρελθόν, αναπολώντας ευχάριστες μελωδικές στιγμές.

Το Κοινωνικό Συσσίτιο είναι μια από τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Λαρισαίων και λειτουργεί με την ευθύνη του Δήμου και του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης «ΘΕΣΙΣ».

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία είτε με τον Εθνικό Μηχανισμό Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης στο τηλ. 801-1122-444 (www.koinoniasos.gr) είτε με το Κοινωνικό Συσσίτιο στο τηλ. 2410-566795 καθημερινά 9:00-17:00 στην οδό Μύρων 7.