Παραπολιτικά » Το Pony και ο… Λαρισαίος!
ΠΟΙΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Pony και ο… Λαρισαίος!

Το Pony και ο… Λαρισαίος!

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το θέμα της επανακυκλοφορίας του PONY, του πρώτου και μοναδικού ελληνικού οχήματος.

Μια σημαντική πτυχή της υπόθεσης, που έχει και τοπικό ενδιαφέρον, σχετίζεται με τα προβλήματα που προέκυψαν με την ελληνική γραφειοκρατία. Το πρόβλημα εντοπίζονταν στη μη χορήγηση από το Κρατικό Φορέα Διαπίστευσης της σχετικής …πιστοποίησης προς την ΕΒΕΤΑΜ, να πιστοποιεί δράσεις όπως αυτής της αυτοκινητοβιομηχανίας Pony – Namco.

To κουβάρι ξετυλίχθηκε όταν ο πρόεδρος της ΕΒΕΤΑΜ, ο Λαρισαίος Θωμάς Παπαλιάγκας, προσπαθώντας να βρει άκρη, κινητοποίησε την ευρωβουλευτή Ευα Καϊλή. Στη συνέχεια ενεπλάκη ο πρόεδρος της ΕΣΥΔ Άγγελος Τόλκας, ενώ το θέμα έφτασε στον υφυπουργό Ανάπτυξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και στον υφυπουργό Μεταφορών Μιχ. Παπαδόπουλο.

Κάπως έτσι μια υπόθεση που εκκρεμούσε ένα περίπου χρόνο, ξεκόλλησε μέσα σε δέκα ημέρες.

Η είδηση για την επανακυκλοφορία του PONY,χαρακτηρίστηκε ως επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη, ενώ σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υφυπουργός Οδ. Κωνσταντινόπουλος, ευχαρίστησε δημοσίως τους Αγγ. Τόλκα και Θωμά Παπαλιάγκα για το έργο που προσφέρουν στους φορείς που υπηρετούν

Μάλλον σύμπτωση θα είναι το γεγονός ότι οι τέσσερις από τους πέντε παράγοντες που ασχολήθηκαν με το θέμα, είναι ΠΑΣΟΚ.

Α.Ψ. / Εντυπη larissanet