Λάρισα » Συγκέντρωση δημοσίων υπαλλήλων στην Αποκεντρωμένη

Συγκέντρωση δημοσίων υπαλλήλων στην Αποκεντρωμένη

Συγκέντρωση δημοσίων υπαλλήλων στην Αποκεντρωμένη

Συγκέντρωση στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρυχθεί για σήμερα πραγματοποίησε το Νομαρχιακό Τμήμα Λάρισας της ΑΔΕΔΥ έξω από την έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας στη Λάρισα.

Ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Δημήτρης Παπαποστόλου τόνισε:

«Οι εργαζόμενοι του Δημόσιου Τομέα με τη συμμετοχή μας στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στέλνουμε ηχηρό μήνυμα καταδίκης της πολιτικής των απολύσεων Δημοσίων Υπαλλήλων, της ποινικοποίησης των αγώνων μας, αλλά και της κατάργησης του δικαιώματος στην απεργία.

Η Κυβέρνηση επιχειρεί απεγνωσμένα να προωθήσει την εφαρμογή της «αξιολόγησης» στο Δημόσιο αποσκοπώντας σε νέες διαθεσιμότητες και απολύσεις,

Οι προσπάθειες αποπροσανατολισμού μέσω υποτιθέμενων βελτιώσεων του νόμου δεν κατέστη δυνατό να κρύψουν την πραγματική στόχευσή του, που δεν είναι άλλη απ’ τις μαζικές απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων και την εκχώρηση των αρμοδιοτήτων τους στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα.

Επιστρατεύει τη δικαιοσύνη για να αντιμετωπίσει τον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στο Δημόσιο. Έναν αγώνα που έχει την καθολική συμμετοχή των υπαλλήλων, έναν αγώνα που υπερασπίζεται τα δημόσια και κοινωνικά αγαθά ενάντια στην πολιτική συρρίκνωσης.

Μοναδική διέξοδος για την Κυβέρνηση είναι αυτή της κατάργησης του Ν. 4250/2014 το συντομότερο δυνατόν».

Καθώς η γενική γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Καλλιόπη Γερακούδη απουσίαζε από το γραφείο της το ψήφισμα των αιτημάτων παραδόθηκε στις Υπηρεσίες.

ΑΔΕΔΥ Συγκεντρωση 2

Διαβάστε επίσης: