Αθλητισμός » Στις 4 Οκτώβρη ξεκινάει η ΑΕΛ
ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Στις 4 Οκτώβρη ξεκινάει η ΑΕΛ

Στις 4 Οκτώβρη ξεκινάει η ΑΕΛ

Με μία εβδομάδα καθυστέρηση θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League.

Η αναβολή του πρωταθλήματος αρχικά από τις 27-28 Σεπτέμβρη, έχει αλλάξει τα σχέδια όλων των ομάδων και γενικότερα έχει επιφέρει μία σύγχυση στις τάξεις των φιλάθλων για το πότε θα δούνε την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται.

Πλέον, σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες, το πρωτάθλημα της Football League αναμένεται να καθυστερήσει την έναρξή του μόλις μία εβδομάδα, άρα να ξεκινήσει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη.

Από τους κύκλους της διοργανώτριας αρχής ακόμη δεν επιβεβαιώνεται τίποτα, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες διαρροές που ενισχύουν τις ημερομηνίες αυτές.

Η επιχορήγηση του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής είναι το «αγκάθι» για την έναρξη της σεζόν, ωστόσο όποιες επαφές, θα γίνουν αυτό το διάστημα για να οριστικοποιηθεί το ζήτημα, ενώ και η πίεση από το κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι μεγάλη.

Στο έκτακτο ΔΣ της Football League (1/10) θα γίνουν όλα οριστικά σε ότι αφορά εποχορήγηση των ομάδων, αλλά και… σέντρα πρωταθλήματος, ωστόσο το αρχικό πλάνο (της αναβολής) για 11-12 Οκτώβρη πλέον φαίνεται αδύνατο.

Έτσι, λοιπόν, όπως όλα δείχνουν το ξεκίνημα της σεζόν που όλοι αναμένουμε, όπως και το ΑΕΛ-Απόλλων 1926, θα γίνει το Σαββατοκύριακο 4-5 Οκτώβρη.

ΠΗΓΗ: mustsport.gr

Διαβάστε επίσης: