Αυτοκίνητο » Καινούργια σελίδα για την ARMA RALLY TEAM
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟ 9ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΛΑΜΙΑΣ

Καινούργια σελίδα για την ARMA RALLY TEAM

Καινούργια σελίδα για την ARMA RALLY TEAM

Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Σεπτεμβρίου έγινε στην περιοχή της Λαμίας και στην Ειδική Διαδρομή Δίβρη, μήκους 17,85 χιλιομέτρων το 9ο Ράλλυ Σπριντ Λαμίας, που αποτέλεσε τον 4ο γύρο του Πανελλήνιου Κυπέλλου Χώματος και διοργανώθηκε από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) και τον Δήμο Λαμιέων, με την άδεια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Αναλυτικά, επισημαίνεται:

Οι καιρικές συνθήκες, εξελίχθηκαν πολύ καλά για την τέλεση του αγώνα και η κατάσταση της διαδρομής ήταν καλύτερη από την αναμενόμενη.

Στον αγώνα είχαν δηλώσει συμμετοχή 18 πληρώματα, εκκίνησαν τα 17 και τελικά τερμάτισαν τα 14.

Η ARMA RALLY TEAM (ART) , αγωνιστική ομάδα της ΑΡΜΑ ΕΠΕ, επίσημου εμπόρου NISSAN με έδρα τη Λάρισα, συμμετείχε με το χωμάτινο NISSAN MICRA K11 1.3 στην κατηγορία ΕΑ5 (μέχρι 1400 cc).

Πλήρωμα ήταν οι Νώντας «ARMAKI» Χριστοδουλόπουλος και Ηλίας Αγγελής , στον πρώτο αγώνα του «ARMAKI» ως οδηγού σε χωμάτινο οδόστρωμα.

Στόχος της συμμετοχής ήταν όπως πάντα, πρώτα η αγωνιστική απόλαυση και στην συνέχεια η απόκτηση αγωνιστικής οδηγικής εμπειρίας του οδηγού αλλά και η ανάπτυξη της απαιτούμενης συνεργασίας ανάμεσα στα μέλη του πληρώματος. Ζητούμενο επίσης ήταν και η κατάταξη του νέου οδηγού ανάμεσα στον ανταγωνισμό του.

Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο αγώνα αποφασίστηκε και ξεκίνησε λίγο μετά τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς στην Ιτέα. Στον προγραμματισμό της προετοιμασίας υπήρχαν πολλές δοκιμές και αναγνωρίσεις ώστε να αυξηθούν τα χιλιόμετρα οδήγησης στο χώμα. Το πλήρωμα σε συνεργασία με τους μηχανικούς και τους συνεργάτες της ομάδας, δούλεψαν πολύ σκληρά στη διάρκεια της προετοιμασίας ώστε το αυτοκίνητο να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στον αγώνα.

ARMA RALLY TEAM 2

Τελικά ο αγώνας εξελίχθηκε πολύ καλά για το πλήρωμα της ART , αφού μετά από δύο πολύ καλά και σταθερά περάσματα της διαδρομής κατέλαβε την δεύτερη θέση στην κλάση του, πίσω από τον πολυνίκη της κλάσης Α5 « PAZONEN». Κατάφερε επίσης να πάρει την τρίτη θέση στην κατηγορία F3 (δικίνητα μέχρι 1600 cc) και την πέμπτη θέση στην κατηγορία F2 (δικίνητα μέχρι 2000 cc).

Ο ιδιοκτήτης και manager της ARMA RALLY TEAM, Νίκος «ARMA» Χριστοδουλόπουλος, δήλωσε : «Μια καινούργια σελίδα ανοίγει στην ART. Καταλαβαίνετε ότι είμαι συγκινημένος από το αποτέλεσμα, τόσο σαν manager, όσο και σαν δάσκαλος αλλά και σαν πατέρας. Τόσα χρόνια με τον γιό μου και συνοδηγό μου ζήσαμε πολύ ωραίες στιγμές τόσο στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις μας καθώς και στην διάρκεια της προετοιμασίας των αγώνων της ομάδας μας. Τώρα ήρθε η στιγμή να ξεκινήσει και τον δικό του οδηγικό αγωνιστικό δρόμο. Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι πολύ καλό και ελπιδοφόρο. Μπράβο. Φαίνεται ότι από το δεξί κάθισμα έμαθε πάρα πολλά πράγματα για την αγωνιστική οδήγηση στο χώμα. Του εύχομαι ολόψυχα καλή πορεία .Όμως στο αποτέλεσμα βοήθησε επίσης και η παρουσία του Ηλία Αγγελή σαν συνοδηγού, στην δεύτερη συνεργασία της ομάδας μαζί του καθώς και η προσεκτική «επαγγελματική» δουλειά των μηχανικών Σάκη Γκουγκουλούλη , Χάρη Αλευρά και Βασίλη Πράντζιου και των συνεργατών της ομάδας μας. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια».

Περισσότερες πληροφορίες για τα αποτελέσματα του αγώνα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο site της Ομοσπονδίας (ΟΜΑΕ) www.omae-epa.gr

Επόμενος προγραμματισμένος αγώνας της ARMA RALLY TEAM το Μαύρο Ρόδο στις 8 και 9 Νοεμβρίου 2014.

info
Επικοινωνία: Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Email : info@arma.gr
Τηλέφωνο : +306947894676

ARMA RALLY TEAM 3

Διαβάστε επίσης