Παραπολιτικά » Ετοιμάζουν τον Τσιλιμίγκα…
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ετοιμάζουν τον Τσιλιμίγκα…

Ετοιμάζουν τον Τσιλιμίγκα…

Το εγκώμιο του Νίκου Τσιλιμίγκα έπλεξαν χθες το βράδυ τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη συνάντηση στελεχών του Κινήματος που συγκάλεσαν η Νομαρχιακή Επιτροπή και η Δημοτική Οργάνωση στη Λάρισα και μίλησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Εξάλλου το θέμα της συνέλευσης ήταν «Η Ελλάδα στον δρόμο της μετα-Μνημόνιο εποχής και η Δημοκρατική Παράταξη».

Η επόμενη μέρα στο Κίνημα, ειδικά σε ότι αφορά στη Λάρισα και μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Φ. Σαχινίδη δρομολογεί ραγδαίες εξελίξεις και τα τοπικά στελέχη, αλλά και ο κ. Κωνσταντινόπουλος προτάσσουν Τσιλιμίγκα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο γνωστός καρδιοχειρουργός ήταν υποψήφιος και στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές και είχε πλασαριστεί τρίτος μετά τους Φ. Σαχινίδη και Β. Έξαρχο, ενώ και στις περιφερειακές εκλογές αποτέλεσε τη σανίδα σωτηρίας του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλία περνώντας στο δεύτερο γύρο (άφησε εκτός της Ηρώ Διώτη), διεκδικώντας στα ίσα την Περιφέρεια από τον Κ. Αγοραστό.

Στην πολιτική πάντας υπάρχουν νέα πρόσωπα για την επόμενη μέρα. Τώρα στη Λάρισα προκρίνεται ο Νίκος Τσιλιμίγκας. ΄Ιδωμεν…

Χρ. Μπ.