Δήμοι Νομού » Δήμος Ελασσόνας » Δωρεάν διδακτική στήριξη σε μαθητές της Ελασσόνας

Δωρεάν διδακτική στήριξη σε μαθητές της Ελασσόνας

Δωρεάν διδακτική στήριξη σε μαθητές της Ελασσόνας

Την ανάληψη πρωτοβουλίας για την παροχή δωρεάν διδακτικής στήριξης σε μαθητές της Ελασσόνας, που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, ανακοινώνει και για τη φετινή σχολική χρονιά η Λαϊκή Επιτροπή Ελασσόνας.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:

«Η Λαϊκή Επιτροπή Ελασσόνας παλεύοντας για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων της ανεργίας, του εισοδήματος, της παιδείας, της υγείας και όλων των άλλων αναγκών των εργατικών λαϊκών οικογενειών πήρε την πρωτοβουλία την προηγούμενη εκπαιδευτική χρονιά να παρέχει δωρεάν διδακτική στήριξη σε έναν αριθμό μαθητών γυμνασίου-λυκείου παιδιά ανέργων, μονογονεϊκών οικογενειών και ορφανά, που έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Στο πλαίσιο αυτό η Λαϊκή Επιτροπή Ελασσόνας συνεχίζει και φέτος την πρωτοβουλία.

Προκειμένου να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία και για να λυθούν μια σειρά πρακτικά θέματα, η Λαϊκή Επιτροπή Ελασσόνας καλεί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς σε σύσκεψη την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 7:30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ελασσόνας, για να συζητηθούν όλα τα πρακτικά ζητήματα.

Η δήλωση για συμμετοχή πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα:
• Με αντίγραφο της κάρτας ανεργίας, των ανέργων(του ενός ή και των δυο γονέων αν είναι άνεργοι).
• Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης(θα έχουν προτεραιότητα όσοι έχουν οικογενειακό εισόδημα μέχρι 15.000 ετησίως).
• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον δήμο.

Η δήλωση για συμμετοχή πρέπει να γίνεται από τον γονέα αυτοπροσώπως, αν πρόκειται για παιδί ανέργων ή μονογονεικών οικογενειών και από το ίδιο το παιδί αν είναι ορφανό και από τους δυο γονείς.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6973037485/6981987661».

Διαβάστε επίσης: