Χωρίς κατηγορία » Σπουδές στο εξωτερικό

Σπουδές στο εξωτερικό

Σπουδές στο εξωτερικό

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευρωπαικής Πολυγλωσσίας, η EUNIC Θεσσαλονίκης συμμετέχει στη Λάρισα, με την πραγματοποίηση ημερίδας με θέμα «Ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε για τις σπουδές στο εξωτερικό». Η ημερίδα θα γίνει την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, ώρα 18.00-20.30, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας.

Στην ημερίδα αυτή, το Γαλλικό Ινστιτούτο, το Ινστιτούτο Γκαίτε και της DAAD(DeutscherAkademischerAustauschDienst / Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών) και το Βρετανικό Συμβούλίο θα σας μιλήσουν για τις σπουδές στις παραπάνω χώρες, θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και θα σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες για τη φοιτητική ζωή στη Γαλλία, τη Γερμανία και τη Βρετανία.

Ενδιαφέρεστε για σπουδές στη Γαλλία, τη Γερμανία ή τη Βρετανία; Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς να αναζητήσετε τα προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρουν; Θέλετε να πληροφορηθείτε για τη διαδικασία των αιτήσεων, τα απαραίτητα προσόντα, τα δικαιολογητικά εγγραφής και τα δίδακτρα στα αντίστοιχα πανεπιστήμια:                                                                                                                                

Πρόγραμμα

18.00-18.50 Σπουδές στη Γαλλία

18.50-19.40 Σπουδές στη Γερμανία

19.40-20.30 Σπουδές στη Βρετανία

Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη.