Αθλητισμός » Εργομετρικά σήμερα στην ΑΕΛ

Εργομετρικά σήμερα στην ΑΕΛ

Εργομετρικά σήμερα στην ΑΕΛ

Με εργομετρικές εξετάσεις ολοκληρώνεται το διήμερο ρεπό των «βυσσινί».

Οι ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου αφού απόλαυσαν το χθεσινό τους ρεπό, σήμερα πέρασαν από εργομετρικά τεστ για να διαπιστωθεί η αγωνιστική/φυσική τους κατάσταση.
Το ζήτημα των εργομετρικών είχε προκαλέσει και ένα μικρό πρόβλημα πριν από το δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Αλέκο Βοσνιάδη τότε να περιμένει τα χρήσιμα συμπεράσματα που θα έβγαιναν από τα αποτελέσματα.

Έως ένα βαθμό κάτι τέτοια ισχύει ακόμη, με το τεχνικό επιτελείο να περιμένει τα αποτελέσματα για να κρίνει το κατά πόσο πετυχημένη ήταν η προετοιμασία της ομάδας, όπως και το τι πρέπει να βελτιωθεί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σίγουρα η αγωνιστική εικόνα της ΑΕΛ τις περασμένες εβδομάδες- προφανώς σε συνδυασμό και με τα όποια αποτελέσματα των εργομετρικών που λογικά θα παίξουν μεγάλο ρόλο- είναι τέτοια που δείχνει… θετικό το γεγονός της αναβολής της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, αφού χρειάζεται ακόμη δουλειά η ομάδα.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος βρίσκεται σε «επιφυλακή» περιμένοντας τα αποτελέσματα των εργομετρικών, ενώ έχει στο νου του και τις περίπου 20 μέρες «κενού» μέχρι το πρωτάθλημα, ώστε να δουλέψει δυνατά.

Αύριο, άλλωστε, ξεκινάνε ξανά τα… βάσανα με διπλές προπονήσεις, μετά τη διήμερη ξεκούραση, με τους Ντερμίς και Μπλέντι όπως όλα δείχνουν να επανέρχονται στο κανονικό πρόγραμμα (προφανώς με επιφύλαξη σε κάποια κομμάτια της προπόνησης), με τον τεχνικό της ομάδας σιγά-σιγά να μπορεί να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Παράλληλα, το φιλικό του ερχόμενου Σαββάτου (27/09) στην Καρδίτσα κόντρα στην τοπική Αναγέννηση προσφέρεται και αυτό σαν ένα δυνατό τεστ για την πρόοδο των «βυσσινί» όσο περνάμε προς την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΠΗΓΗ: mustsport.gr