Παραπολιτικά » Στην «κόντρα» (και πάλι) ο Μάξιμος
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΧΟΣ Η ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΡΙΤ

Στην «κόντρα» (και πάλι) ο Μάξιμος

Στην «κόντρα» (και πάλι) ο Μάξιμος
Φάουλ στη ΝΕΡΙΤ…
…καταλόγισε ο Μάξιμος τονίζοντας στην παριστάμενη κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη ότι η Δημόσια Τηλεόραση απαξίωσε να στείλει κάμερα προκειμένου να καλύψει τις εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία. Φαίνεται ότι εκεί με τις απανωτές παραιτήσεις «έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια» και δεν παρακολουθούν τι συμβαίνει.  Ή ίσως να φιλοδοξούν να μοιάσουν στην ιδιωτική τηλεόραση που σε ότι έχει σχέση με εθνικά θέματα έχει πάρει διαζύγιο γιατί θεωρεί ότι δεν… πουλάνε. Αν είναι αυτός ο λόγος, όμως, τους λέμε ότι η Δημόσια Τηλεόραση έχει άλλη αποστολή και οι διοικούντες -αυτοί τέλος πάντων που όταν με το καλό στεριώσουν- δεν θα πρέπει να τη λησμονούν. Τους τη θύμισε ο Καππαδόκης Χαρακόπουλος, λέγοντας ότι η ΝΕΡΙΤ έχει χρέος να συμβάλλει στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης και στην προβολή της ταυτότητας και του πολιτισμού μας».

Το παραπάνω σχόλιο καταγράφει σήμερα το ΠΑΡΟΝ της Κυριακής, και αφορά την επίθεση του Λαρισαίου στην Σοφία Βούλτεψη, αναφορικά με τον ρόλο της ΝΕΡΙΤ.

Ο Λαρισαίος την «έπεσε» στη Βούλτεψη για τη ΝΕΡΙΤ, αν και μεταξύ μας, θα μπορούσε να βρει όσες αφορμές ήθελε για να το κάνει νωρίτερα και μάλιστα πιο ουσιαστικά!

Ο Μάξιμος σήμερα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη για την παρουσίαση του βιβλίου του «Ρωμιοί της Καππαδοκίας», το οποίο θυμίζω προλογίζει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Κάτι μου λεει ότι θα υπάρξει και συνάντηση του Καππαδόκη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο που πραγματοποιεί επισκεψη στη Θράκη…

Λ.Π.