Πολιτισμός » Πρεμιέρα με το «Δον Κιχώτη»

Πρεμιέρα με το «Δον Κιχώτη»

Πρεμιέρα με το «Δον Κιχώτη»

Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στις 12 μ. κάνει πρεμιέρα η «Παιδική – Νεανική Σκηνή» του «Θεάτρου Τεχνών» με το έργο του Θερβάντες «Δον Κιχώτης». Παραστάσεις για το κοινό θα δοθούν 12,19 και 26 Οκτωβρίου. Είναι μια, φαντασμαγορική παράσταση για παιδιά, που ανεβαίνει σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιάννη Καλατζόπουλου, η μουσική και τα τραγούδια είναι του Δημήτρη Λέκκα, τα σκηνικά επιμελήθηκε ο Στέλιος Μπουρλής, τα κοστούμια η Σμαράγδα Χατζή, ενώ τις χορογραφίες δίδαξε η Λαρισαία χορογράφος Αγγελική Σαρήογλου.

Δον Κιχώτης (1)Τους 20 και πλέον ρόλους του κλασσικού αυτού έργου ερμηνεύουν εξαιρετικά, οι ηθοποιοί:Παναγιώτης Σουπιάδης, Δημήτρης Φωτίου, Έλενα Γράβαλου, Λίνα Νούτσου, Σμαράγδα Χατζή, Δημήτρης Τσατσανάκος και Ειρήνη Σιδηροπούλου.

Καλεσμένοι να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα, είναι όλοι οι Διευθυντές και οι υπεύθυνοι των πολιτιστικών, των Σχολείων της Λάρισας και του Νομού. Οι κρατήσεις των θέσεων γίνονται στο τηλέφωνο του «Θεάτρου Τεχνών.

Οι μαθητές των Σχολείων, μπορούν να παρακολουθήσουν οργανωμένα την παράσταση, από την ΔΕΥΤΕΡΑ 6 Οκτωβρίου (Τιμή εισιτηρίου για κάθε μαθητή: 4€).

Info:

Θέατρο Τεχνών, τηλ. 2410 534313.

Τιμή εισιτηρίου: 5€.