Παραπολιτικά » Ο Τζανακούλης της Αριστεράς και της… προόδου!
ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣΕ ΣΕ ΛΑΪΚΙΣΜΟ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ο Τζανακούλης της Αριστεράς και της… προόδου!

Ο Τζανακούλης της Αριστεράς και της… προόδου!

«Κάποια στιγμή πρέπει να συμφωνήσουμε για τα αυτονόητα στον τόπο μας. Είναι αυτονόητο πως όλοι πρέπει να αξιολογούνται. Είναι αυτονόητο πως όποιος μπήκε παράνομα στο Δημόσιο, πρέπει να απομακρυνθεί. Οι έλεγχοι για πλαστά πιστοποιητικά και για μονιμοποιήσεις χωρίς τυπικές προϋποθέσεις θα συνεχιστούν και θα ενταθούν. Μετά και την τελευταία δικαστική απόφαση, δεν υπάρχει πια κανένα άλλοθι και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν όλοι: και όσοι αντιδρούν στην αξιολόγηση και στους ελέγχους, αλλά και οι πολιτικοί τους προστάτες».

Όταν εξέδιδε την παραπάνω ανακοίνωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την άρνηση των 19 δημάρχων της Αριστεράς και τη Ρένα Δούρου να αποστείλουν τα στοιχεία που ζητάει το υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για να προχωρήσει στον έλεγχο των πιστοποιητικών των δημοτικών υπαλλήλων, αποκλείεται να φανταζόταν πως το μέτωπο των αριστερών θα διευρύνονταν τόσο πολύ ώστε να συμμετέχει σ’ αυτό και ο «εκλεκτός» της Συγγρού για την προεδρία της ΚΕΔΕ στην προηγούμενη θητεία.

Κι όμως!

Στη χώρα όπου τα πάντα φαντάζουν φυσιολογικά, από τη στιγμή όπου ο λαϊκισμός είναι η κινητήρια δύναμη της πολιτικής, το είδαμε κι αυτό. Είδαμε δηλαδή τον Κώστα Τζανακούλη να συντάσσεται με τη σθεναρή στάση του Απόστολου Καλογιάννη και να στηρίζει δια της ψήφου του την πολιτική απόφαση του δημάρχου να μην αποστείλει τα στοιχεία στο υπουργείο.

Τώρα θα μου πείτε, δηλαδή μόνο για τον Τζανακούλη ισχύει αυτό, δεν ισχύει και για τη Ρένα ή τον Διαμάντο;

Και γι’ αυτούς ισχύει, είναι η απάντηση, με τη μόνη διαφορά πως ο απελθών δήμαρχος έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του με τη ΝΔ. Με άλλα λόγια ο πολιτικός που θέλει να γίνει βουλευτής με τη ΝΔ συντάσσεται απέναντι στην κεντρική πολιτική απόφαση του κυβέρνησης! (φυσικά ανέξοδα πάντα, γιατί επί της ουσίας δεν μπορεί να επηρεάσει τίποτα, παρά να χαϊδέψει τα αυτιά των εργαζομένων, εξ ου και ο λαϊκισμός).

Υ.Γ.1 : Αν συνεχίσουν οι δημοτικές παρατάξεις να προσέρχονται στα δημοτικά συμβούλια αδιάβαστες τότε οι ήττες από την ομάδα Καλογιάννη, η οποία φαίνεται πως θα προσέρχεται με πολιτική στρατηγική, θα είναι οδυνηρές και… απανωτές!

Υ.Γ. 2 : Αν συνεχίσουν όλοι σ’ αυτό το πολιτικό κρεσέντο βλέπω τους εκπροσώπους του ΚΚΕ να μένουν χωρίς ρόλο…

Λ.Π.

Διαβάστε επίσης