Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Προχωράει η ανακατασκευή του Νηπιαγωγείου Τερψιθέας

Προχωράει η ανακατασκευή του Νηπιαγωγείου Τερψιθέας

Προχωράει η ανακατασκευή του Νηπιαγωγείου Τερψιθέας

Οι εργασίες στο Νηπιαγωγείο Τερψιθέας συνεχίζονται με στόχο την ανακατασκευή και την αναβάθμιση του υφιστάμενου κτιρίου συνολικής επιφάνειας 600,00 τ.μ.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:

«Μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί η αποκάλυψη και αρμολόγηση της πέτρινης τοιχοποιίας του κεντρικού κτιρίου, ενώ έχει αρχίσει η διαμόρφωση των χώρων σε δύο αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και ανάπαυσης των νηπίων, αίθουσα εργασίας, γραφείο των νηπιαγωγών, κουζίνα, τραπεζαρία και χώρους υγιεινής νηπίων, προσωπικού και κοινού.

Έγινε αντικατάσταση της παλαιάς κατεστραμμένης στέγης και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αντικατασταθούν όλα τα παλιά κουφώματα με νέα.

Νηπιαγωγειο Τερψιθέας 2

Έχουν αρχίσει επίσης οι εργασίες των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων που αφορούν την ύδρευση, την αποχέτευση, την πυροπροστασία, την εγκατάσταση του φυσικού αερίου, τη θέρμανση και τον κλιματισμό του κτιρίου, ενώ θα γίνει νέα διαμόρφωση της αυλής του σχολείου με χώρους πρασίνου , πλακοστρώσεις και στέγαστρο με ξύλινη στέγη και κεραμίδια.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΕΣΠΑ-ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Π. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΤΠΑ» που διαχειρίζεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας ,και ο συμβατικός προϋπολογισμός του είναι 756.460,79 € με το Φ.Π.Α. Το έργο κατασκευάζεται από τον Δήμο Λαρισαίων με μελέτη και επίβλεψη από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών».