Αρχική » Πολιτισμός » Τμήματα θεατρικού παιχνιδιού στο Εργαστήρι Δ. Τσουκαρέλα

Τμήματα θεατρικού παιχνιδιού στο Εργαστήρι Δ. Τσουκαρέλα

Τμήματα θεατρικού παιχνιδιού στο Εργαστήρι Δ. Τσουκαρέλα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Εργαστήρι Θεατρικής Παιδείας και Θεατρικού Παιχνιδιού Δήμητρας Τσουκαρέλα σε όλα τα τμήματα θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά προσχολικής ηλικίας (από 3 ετών), παιδιά δημοτικού και γυμνασίου – λυκείου.

Το Εργαστήρι με την υπεύθυνη Δήμητρα Τσουκαρέλα παιδαγωγό θεάτρου– σκηνοθέτιδα, master Εκπαιδευτικό – Καλλιτεχνικής Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Opole Πολωνίας λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια και με βαθιά ευαισθησία και επιστημονική κατάρτιση συμπαραστέκεται στο παιδί, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού μέσα από πλούσια καλλιτεχνικά στοιχεία (θέατρο, εικαστικά, μουσική, χορός), σ’ έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, 250 τ.μ. με πλούσιο εξοπλισμό και υλικό.

Πρόκειται για μια ομαδική δραστηριότητα, που στηρίζεται στις τεχνικές του αυτοσχεδιασμού και της αναπαράστασης με μίμηση, στοχεύει στην ψυχαγωγία και επικοινωνία των παιδιών μέσα από τα αισθήματα, τον αυθορμητισμό, τη λεκτική και κινητική έκφραση, τη φαντασία και τη συνεργασία.

Από τον Οκτώβριο θ’ αρχίσει νέο σεμινάριο θεατρικού παιχνιδιού, που απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς κάθε βαθμίδας και στα άτομα συναφών επαγγελμάτων.

Πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά 10-1 πρωί και 6.30-9.00 απόγευμα στο χώρο του Εργαστηρίου (οδ. Αβέρωφ 7 Α, συνοικία Αγ. Νικολάου). Τηλ. 2410-618977, κιν. 6944139345.

Επιστροφή επάνω