Λάρισα » Αγιασμοί στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Φανής Καράτζου

Αγιασμοί στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Φανής Καράτζου

Αγιασμοί στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Φανής Καράτζου

Ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός έγινε σε όλα τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Φανής Καράτζου».

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες οι καθηγητές και οι μαθητές των σχολείων Κεντρικού, Νεράιδας και Ηπειρώτικων, αντίστοιχα.

Στο σύντομο χαιρετισμό της η κα. Καράτζου ευχήθηκε σε όλους, μαθητές και καθηγητές, πρόοδο και επιτυχίες για τη νέα σχολική χρονιά και ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους για ακόμη μία σχολική χρονιά.

Ακολούθησε η εκδήλωση παρουσίασης “Open Day Event” σε όλα τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Φανής Καράτζου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση ενός μαθήματος στην ιδιαίτερη επικοινωνιακή μέθοδο που εφαρμόζεται στα σχολεία της κας. Καράτζου, ενώ μία τυχερή μαθήτρια στο κάθε σχολείο κέρδισε μια υποτροφία για την A’Junior τάξη.

«Σκέφτομαι και εκφράζομαι, απευθείας στην ξένη γλώσσα όπως στη μητρική μου!!!» . Αυτός είναι ο οδηγός της επιτυχίας των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Φανής Καράτζου, που από το 1980 πρωτοπορούν, διανύοντας παράλληλα μια επιτυχημένη πορεία.

Τα 3 υπερσύγχρονα Κέντρα Ξένων Γλωσσών που διευθύνει και λειτουργεί η κα Φανή Καράτζου δεν αποτελούν απλά ένα σχολείο αλλά ένα εργαστήρι μάθησης και δημιουργίας που οδηγούν το μαθητή από το Νηπιαγωγείο ως το Πανεπιστήμιο. Με την επικοινωνιακή μέθοδο που ακολουθούν έχουν εκπαιδεύσει χιλιάδες μαθητές όχι μόνο να μιλούν σωστά μια ξένη γλώσσα αλλά πρωτίστως να σκέφτονται στη γλώσσα που διδάσκονται, αυθόρμητα και με ευχέρεια, με απευθείας έκφραση των νοημάτων σ’ αυτή, ώστε να μπορούν να μιλούν τη ξένη γλώσσα σαν τη μητρική τους.

Η επικοινωνιακή μέθοδος εφαρμόζεται και από το καταλληλότερο εκπαιδευτικό προσωπικό το οποίο επιλέγεται αυστηρά, εκπαιδεύεται με τις υψηλότερες προδιαγραφές και υποστηρίζεται από τα πιο σύγχρονα και πλουσιότερα εκπαιδευτικά μέσα και δραστηριότητες (διαδραστικός πίνακας, Θεατρικές Παραστάσεις σε πρωτότυπο κείμενο κλπ) έτσι γονείς και μαθητές ωφελούνται την ποιότητα, την εμπειρία και τα σίγουρα αποτελέσματα του χώρου.

Η κα. Καράτζου τόνισε το νέο ρόλο των ξένων γλωσσών στις μέρες μας και την τριπλή τους διάσταση, όπως την κοινωνική, την εργασιακή και την πολιτιστική και ανακοίνωσε την παράλληλη επιτυχή λειτουργία τμημάτων και μέσω διαδικτύου για τα Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρώσικα, Σουηδικά, Νορβηγικά, Ρουμάνικα, Τούρκικα, Κινέζικα και Ελληνικά για αλλοδαπούς στο κεντρικό διδακτήριο, Βελλή 16, στη Νομαρχία.

Αγιασμοι Κεντρα Ξενων Γλωσσων Φανης Καρατζου 2

Αγιασμοι Κεντρα Ξενων Γλωσσων Φανης Καρατζου 3

Διαβάστε επίσης: