Δήμοι Νομού » Δήμος Φαρσάλων » 14ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Φαρσάλων

14ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Φαρσάλων

14ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Φαρσάλων

Μεγάλο μουσικό και πολιτιστικό γεγονός για τα Φάρσαλα και την ευρύτερη περιοχή αποτελεί το Χορωδιακό Φεστιβάλ Φαρσάλων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί και φέτος για 14η συνεχόμενη χρονιά. Το Χορωδιακό Φεστιβάλ Φαρσάλων, το οποίο αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη, έχοντας την αμέριστη στήριξη της δημοτικής αρχής χρόνο με το χρόνο συνεχώς αναβαθμίζεται καλλιτεχνικά και συμβάλλει στην ανάπτυξη της χορωδιακής μουσικής στην πατρίδα μας. Η χορωδιακή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στις 8.00 το βράδυ στην πλατεία δημαρχείου και εντάσσεται στις τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις της «10ης Γιορτής Χαλβά» και έκθεσης τοπικών προϊόντων που διοργανώνει  ο Δήμος Φαρσάλων , η περιφέρεια Θεσσαλίας – περιφερειακή ενότητα Λάρισας και η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων.

DHMOTIKH XORWDIA FARSALWN- NAYPAKTOS 2014a

Το φιλόμουσο κοινό και οι επισκέπτες της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο και ευχάριστο πρόγραμμα με επιλεγμένα γνωστά χορωδιακά τραγούδια τόσο από το διεθνές όσο και από το ελληνικό ρεπερτόριο σε επεξεργασίες γνωστών Θεσσαλών μαέστρων (Στεφ. Ευθυμιάδη, Δ. Καρβούνη, Γ. Καρκάλα και Γ. Τσανακά).

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν η Μικτή Χορωδία πολιτιστικού συλλόγου Αγ. Αθανασίου Κοζάνης, η χορωδία Λέσχης Φιλομούσων Λάρισας, η Χορωδία Αιγίου 1933 και η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων. Την καλλιτεχνική διεύθυνση του φεστιβάλ έχει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.