Λάρισα » Πώς θα «τρέξετε» την επιχείρησή σας
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Πώς θα «τρέξετε» την επιχείρησή σας

Πώς θα «τρέξετε» την επιχείρησή σας

Ενημερωτική εκδήλωση στην οποία παρουσιάστηκαν μια σειρά από δράσεις που υποστηρίζουν νέες ιδέες γύρω από θέματα επιχειρηματικότητας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Επιμελητήριο Λάρισας.

Σταγγος

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση πέντε διεθνών διαγωνισμών καινοτομίας και επιχειρηματικότητας που αφορούν ένα ευρύ φάσμα τομέων της οικονομίας. Πρόκειται για πέντε ανοιχτούς διαγωνισμούς στους οποίους μπορεί κανείς να υποβάλει την ιδέα του. Η ιδέα αυτή αξιολογείται και μπορεί να κερδίσει μια σειρά από έπαθλα είτε άλλες υπηρεσίες που θα βοηθήσουν τον επιχειρηματία να εξελίξει την επιχείρηση που ήδη «τρέχει».

Τόλιας Γιάννης

Παράλληλα, στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν παραδείγματα νέων επιχειρήσεων. Αναλύθηκε πώς ξεκίνησαν και τι είδους δυσκολίες αντιμετώπισαν. Παρουσιάστηκαν ακόμη τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουν να κάνουν με το νέο ΕΣΠΑ αλλά και με άλλες ευκαιρίες χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα (3)

Στην εκδήλωση μίλησαν ο συνιδρυτής της Industry Disruptors – Game Changers Μιχάλης Στάγκος, ο καθηγητής Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών του τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, σύμβουλος καινοτομίας Γιάννης Τόλιας, ο Γενικός Διευθυντής της Θεσγάλα Κωνσταντίνος Γκουγκουλιάς και ο σύμβουλος επιχειρήσεων Θεόδωρος Αλεξάνδρου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και των Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, το Γραφείο Διαμεσολάβησης Π.Θ, το ΑΤΕΙ Θεσσαλίας.

Ρ.Ζ