Έξοδος » Ο Κωστής Μαραβέγιας στη Λάρισα!

Ο Κωστής Μαραβέγιας στη Λάρισα!

Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ
Ο Κωστής Μαραβέγιας στη Λάρισα!

Μετά από τις δύο sold out συναυλίες του στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής στην Αθήνα, ο Κωστής Μαραβέγιας κλείνει την καλοκαιρινή σεζόν και μας επισκέπτεται για μια ηλιόλουστη συναυλία στο ξεκίνημα του φθινοπώρου το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.
Μια ανεπανάληπτη βραδιά με τη γνώριμη πλέον ενέργεια του Κωστή Μαραβέγια και το θερμό του χαρακτήρα, μια ακόμη εκρηκτική live παράσταση που θα αφήσει σε όλους πολύ ανεβαστική διάθεση!

Το καλοκαίρι μπορεί να τέλειωσε, όμως η μουσική του Κωστή Μαραβέγια έρχεται να μας ξεσηκώσει.. Ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής με κάθε ευκαιρία. Τραγούδια από το ξεκίνημά του όπως “Δε ζητάω Πολλά”, “Που να βρω μια να σου μοιάζει”, “WelcometoGreece”, μέχρι τις ιστορίες της “Λόλας” όχι μόνο. Ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη ερμηνευμένα με μοναδικό τρόπο με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του:

Νίκος Αγγλούπας (κρουστά, ηλεκτρική κιθάρα), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Κρίτωνας Μπελλώνιας (τύμπανα) και Μιχάλης
Καλκάνης (κοντραμπάσο).

Προπώληση από τα σημεία:
– Παπασωτηρίου (Αλ. Παπαναστασίου 57)
– Kubrick (Πρωτοπαπαδάκη 12)

- Periplanetta (Απόλλωνος 8)

- Larissa Express (Κουμουνδούρου 8)
Τιμές εισιτηρίων
– 10 ευρώ  (περιορισμένος αριθμός 400 εισιτήρια)
– κατόπιν εξαντλήσεως η τιμή προπώλησης θα είναι 12 ευρώ, όσο και στο ταμείο.