Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Αλλαγή «βόμβα» στο Δήμο Λαρισαίων
ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ Ο (ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ) ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Αλλαγή «βόμβα» στο Δήμο Λαρισαίων

Αλλαγή «βόμβα» στο Δήμο Λαρισαίων

Του Λευτέρη Παπαστεργίου

Σε μια αλλαγή «βόμβα» προσανατολίζεται η νέα δημοτική αρχή του δήμου Λαρισαίων, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες της Larisasanet, και αφορά στην μετακίνηση του ταμία του Δήμου κ. Ηρακλή Κουτσιμανή σε άλλη υπηρεσία, κατά πάσα πιθανότητα σε αυτή των ΚΕΠ.

Η απόφαση αυτή, που έχει ληφθεί εδώ και καιρό,-σύμφωνα με κάποιους που είναι σε θέση να γνωρίζουν έχει ήδη ανακοινωθεί στον δημοτικό υπάλληλο-, είναι ένα πρώτο, πολύ σοβαρό, δείγμα γραφής της νέας διοίκησης για όλα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

Ο συγκεκριμένος δημοτικός υπάλληλος αποτελούσε πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του πρώην δημάρχου Κώστα Τζανακούλη. Κανείς άλλωστε δεν ξεχνά πως ήταν αυτός που κατάφερε να παροπλίσει τον εκλεγμένο σύμβουλο και Αντιδήμαρχο επί των Οικονομικών Γιώργο Φακή σε μια υπόθεση που είχε προκαλέσει μεγάλο θόρυβο στην πόλη της Λάρισας.

Οι εξελίξεις σίγουρα αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού η νέα δημοτική αρχή του Απόστολου Καλογιάννη αρχίζει και δείχνει πως πρόκειται να κινηθεί με συγκεκριμένο σχέδιο, τουλάχιστον όσον αφορά το… παρελθόν, κάτι που αναμένεται να δημιουργήσει έντονη σύγκρουση.