Κόσμος » Αποκάλυψη τηλεπαρουσιαστή: Μου μένουν 6 μήνες ζωής

Αποκάλυψη τηλεπαρουσιαστή: Μου μένουν 6 μήνες ζωής

Αποκάλυψη τηλεπαρουσιαστή: Μου μένουν 6 μήνες ζωής

Οι τηλεθεατές τον είχαν συνηθίσει με το λαμπερό του χαμόγελο και το άνετο στυλ που έλεγε τις ειδήσεις. Δεν περίμεναν πως κάποια στιγμή θα ακούσουν από το στόμα του μια τόσο πικρή και σκληρή αλήθεια για τη ζωή του.

Ο λόγος για τον παρουσιαστή Dave Benton, από το Ιλινόις της Αμερικής που εδώ και αρκετό καιρό δίνει μάχη για τη ζωή του. Οι γιατροί διέγνωσαν πως έχει καρκίνo στον εγκέφαλο και πρόσφατα σόκαρε τους τηλεθεατές αφού ανακοίνωσε στον αέρα ότι έχει μόνο λίγους ακόμα μήνες ζωής!

Όπως είπε, οι γιατροί του έδωσαν 4 έως 6 μήνες μέχρι να γίνει το μοιραίο και αυτό που θέλει τώρα είναι να εργασθεί όσο περισσότερο του επιτρέπει η κατάσταση της υγείας του.

O Benton, δεν είχε διστάσει να μιλήσει δημόσια και μέσα από την προσωπική σελίδα του στο Facebook. Εκεί ενημέρωσε τους φίλους του για τον καρκίνο, για τις επεμβάσεις αλλά και τις ακτινοβολίες που έκανε αλλά πριν από λίγες ημέρες είπε στους τηλεθεατές του ότι οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι ο όγκος που έχει στον εγκέφαλο είναι τόσο μεγάλος που δεν παίρνει ούτε εγχείριση, ούτε ακτινοβολίες!

ΠΗΓΗ: kontranews.gr