Λάρισα » Συγκλονισμός στη Λάρισα από τον χαμό του Ματθαίου Μάντζιου
ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Συγκλονισμός στη Λάρισα από τον χαμό του Ματθαίου Μάντζιου

Συγκλονισμός στη Λάρισα από τον χαμό του Ματθαίου Μάντζιου

Του Γιάννη Ανδρεάκη

Συγκλονισμός επικρατεί στις τάξεις των στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, οι οποίοι έμαθαν το τραγικό νέο του χαμού του Αρχιπυροσβέστη Ματθαίου Μάντζιου την ώρα του καθήκοντος.

Μάλιστα, ο εκλιπών ήταν γνωστός στους Λαρισαίους πυροσβέστες, καθώς από νωρίς είχε δείξει την αγάπη του για την πυροσβεστική οικογένεια υπηρετώντας ως εθελοντής στον Α΄ Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρισας.

Στη συνέχεια και μετά τις εξετάσεις του 2007 ο Ματθαίος Μάντζιος πέρασε στη Σχολή και εντάχθηκε στο Σώμα.

Αυτό το οποίο έχει συγκλονίσει τους Λαρισαίους πυροσβεστές είναι η αυταπάρνηση που ο ηρωικός συνάδελφός τους έδειξε, στην προσπάθειά του να διασώσει τους εγκλωβισμένους από την πυρκαγιά στην οικοδομή του Παλαιού Φαλήρου.

Σοκαρισμένοι παραμένουν και οι γονείς του Ματθαίου Μάντζιου, οι οποίοι – σύμφωνα με πληροφορίες – διαμένουν στην πόλη της Λάρισας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 33χρονος αρχιπυροσβέστης το τραγικό βράδυ της Παρασκευής έκανε μία από τις τελευταίες του υπηρεσίες, αν όχι την τελευταία του, καθώς μεθαύριο Δευτέρα αναμένονταν να ξεκινήσει τη φοίτησή του στη Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής στην Αθήνα.

 

Διαβάστε επίσης:

Το ιστορικό του τραγικού συμβάντος όπου έχασε τη ζωή του ο ηρωικός αρχιπυροσβέστης Ματθαίος Μάντζιος