Θεσσαλία » Καταγωγή απ” την Καρδίτσα είχε η 44χρονη Διονυσία
ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ «ΕΣΒΗΣΕ» ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Καταγωγή απ” την Καρδίτσα είχε η 44χρονη Διονυσία

Καταγωγή απ” την Καρδίτσα είχε η 44χρονη Διονυσία

Ακόμα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν συγγενείς, φίλοι και γείτονος, το τραγικό περιστατικό που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δυο άνθρωποι από πυρκαγιά στο Παλαιό Φάληρο.

Ήταν λίγο μετά τις 8:30 μ.μ όταν ο σύζυγος και ο πεθερός της άτυχης 44χρονης ετοιμάζονταν να κλείσουν το ιδιόκτητο μαγαζί που διατηρούν με υδραυλικά είδη στο 3ώροφο κτίριο.

«Διονυσία κατέβα γρήγορα, πιάσαμε φωτιά» φώναζε ο πεθερός, κ. Κώστας. Η άτυχη γυναίκα πιθανότατα να μην τον άκουγε, όπως περιγράφουν οι γείτονες στο protothema.gr. Ελάχιστα λεπτά αργότερα, όταν η φωτιά άρχισε να εξαπλώνεται, η γυναίκα δεν μπορούσε να βγει από το διαμέρισμα. Τόσο ο σύζυγος όσο και ο πεθερός της προσπάθησαν αρχικά να σβήσουν τη φωτιά, σύμφωνα με μαρτυρίες που συνέλεξε το protothema.gr. Οι δυνατοί κρότοι τρομοκράτησαν τους δυο άντρες οι οποίοι παρακαλούσαν να βγουν οι ένοικοι του κτιρίου ζωντανοί.

Ποια ήταν  44χρονη Διονυσία

Μητέρα δυο παιδιών, η 44χρονη Διονυσία πριν από λίγες ημέρες γιόρταζε με την οικογένειά της την επιτυχία του 18χρονου γιου της, στις πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς πέρασε από τους πρώτους στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Πληροφορικής. Η ίδια ασχολούνταν με τα οικιακά και μετά την επιτυχία του μεγαλύτερου γιου της,πλέον  ήθελε να ασχοληθεί περισσότερο με τον 14χρονο γιο της.

«Ο μεγάλος βρήκε το δρόμο του. Τώρα θα ρίξω πιο πολύ βάρος στο μικρό να μπει και εκείνος με το καλό στο Πανεπιστήμιο»

Η ίδια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα όπου και συνήθιζε να πηγαίνει τα καλοκαίρια για να βλέπει τους γονείς της.

Στην Αθήνα ήρθε πριν από περίπου 20 χρόνια, όταν γνώρισε τον νεαρό τότε Γιώργο και μετέπειτα σύζυγό της.

Το προξενιό είχε γίνει από φιλική οικογένεια με την οποία ακόμα κ σήμερα διατηρούν άψογες σχέσεις.

Η μοναδική της και αγαπημένη ασχολία ήταν το μεγάλωμα των παιδιών της.